Afgestudeerde student Business IT & Management beschikbaar voor een bijbaan!

Giel

Giel kan iedere organisatie verder helpen op het snijvlak van business en IT.

Dit is Giel

Maak kennis met Giel: een 25-jarige student Business IT & Management, die net zijn HBO opleiding heeft afgerond. In de periode juni t/m augustus is hij fulltime beschikbaar en op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan. Per september start hij vervolgens met de master Business Information Systems en hij zou graag willen aanblijven in zijn bijbaan. Hij is dan echter minder uren per week beschikbaar, zo'n 20 uur per week.

Giel is commercieel ingesteld en wilde in eerste instantie starten met de opleiding Commerciële Economie. Toen leerde hij echter de opleiding Business IT & Management kennen en het snijvlak tussen business en IT leek hem zeer interessant. In zijn opleiding vond hij de zakelijke kant het meest interessant. Vooral procesmodellering (BPM) is iets wat hem zeer aanspreekt. Zijn afstudeeronderzoek was hier ook op gericht.

Het leukst zou Giel een bijbaan vinden, waarbij hij in aanraking komt met informatie systemen als ERP. Hij heeft al vaker gewerkt met Exact (CRM software). Giel wil liever niet puur programmeren. Hier ligt niet zijn kracht.

In zijn onderzoeksstage bij de Rabobank, heeft Giel online onderzoek gedaan met Adwords en onderzoek naar de ontwikkelmethode DevOps. Ook heeft hij verschillende bijbanen binnen het vakgebied sales vervuld, waardoor Giel beschikt over een hele commerciële instelling. Targets en acquisitie, daar schrikt Giel niet meer van!

Giel zou graag aan de slag willen in een dynamische omgeving. Snel schakelen en hard werken vindt hij belangrijk. Kan hij dit binnen jouw organisatie? Dan stel ik Giel graag aan je voor!

Dit kan Giel voor je doen

- Business Intelligence
- Opzetten IT-informatiebeleid
- Optimaliseren bedrijfsprocessen met behulp van software
- Functioneel ontwerp (inrichten van bijv. een software pakket o.b.v. bedrijfsprocessen)
- Pakketselectie (in kaart brengen van bedrijfsprocessen)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de mee-werkstage van Giel bij de Rabobank heeft de stagiair zich verdiept in het maken van KPI-rapportages in Excel uit logfiles van HP Service Manager 9. Deze KPI-rapportages worden nog steeds gebruikt binnen de Rabobank. Ook moest ik deze rapportages wekelijks presenteren in een wekelijks teamoverleg van 40 personen.

Tijdens de opleiding heeft Giel een project uitgevoerd met 3 andere studiegenoten voor het selecteren en implementeren van een CRM-systeem. Dit project wat moest worden ingeleverd in vorm van een document, heeft een cijfer 8.3 gekregen. Het analyseren van de huidige situatie en en de kloof naar de gewenste situatie heeft de student zich eigen gemaakt. Dit wil zeggen dat de student zich vooral op analytisch vermogen bevorderd.