Astrid, een eerlijke en creatieve studente Communicatie & Multimedia Design op zoek naar een meewerkstage

Astrid

Aan de slag met visuele en creatieve werkzaamheden omtrent marketing.

Dit is Astrid

Mag ik je voorstellen aan Astrid? Een studente Communicatie & Multimedia Design die per februari op zoek is naar een fulltime meewerkstage van 20 weken. Na het afronden van haar MAVO, wist Astrid – op jonge leeftijd – nog niet zo goed wat zij wilde. Wel wist zij dat zij graag mensen wilde helpen, waardoor zij in eerste instantie Pedagogisch Werker Jeugdzorg (MBO4) heeft afgerond. Zij kwam er echter achter dat zij hier geen toekomst in zag, waardoor zij weloverwogen besloot om naar Canada te gaan om haar Engels te verbeteren. Na deze periode wist zij het zeker: Astrid wil haar creativiteit kwijt kunnen en hierbij niet per se binnen de kaders werken. Haar huidige studie sluit hier perfect op aan, waardoor haar huidige studiekeuze snel was gemaakt.

Astrid: houdt van gezelligheid, sportte normaal gesproken meer dan nu, mede vanwege haar focus op de studie. Heeft een hond en binnenkort een tweede kat, daarnaast werkt zij graag op Pro Create op de Ipad. Verder heeft Astrid weloverwogen één jaar een tussenjaar genomen in haar huidige studie, i.v.m. het overlijden van een familielid.

Momenteel kan Astrid niet wachten om zichzelf verder te ontwikkelen en te bewijzen. Om dit te bewerkstelligen, is Astrid druk op zoek naar een organisatie waar hij haar meewerkstage kan uitvoeren. Binnen haar studie vindt Astrid het creatief illustreren, user experience alsook storytelling zeer interessant. Dit zijn dan ook enkele voorbeelden van richtingen waar hij zichzelf tijdens haar stage graag mee bezig wil houden. Astrid kan 4 dagen per week meewerken en moet 1 dag per week besteden aan school.

Woorden die Astrid omschrijven:
- Creatief
- Direct
- IJverig
- Eerlijk
- Enthousiast
- Gemotiveerd

Astrid is een gedreven en enthousiaste studente, die tegelijkertijd soms minder perfectionistisch mag zijn. Zij is zichzelf hiervan bewust en geeft hierbij aan dat tussentijdse feedback, alsook het stellen van doelen haar hierbij zal helpen. Verder geeft Astrid aan het erg belangrijk te vinden dat haar toekomstige stagebedrijf ook daadwerkelijk haar partners/klanten te willen helpen, i.p.v. enkel hard commercieel ingericht te zijn (denk aan energiemaatschappijen). Daarnaast geeft Astrid aan vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk te vinden, waarbij men op een directe en eerlijke manier met elkaar communiceert.

Astrid heeft ervaring opgedaan met o.a. Pro Create, Adobe Indesign, Adobe XD, Adobe Illustrator en basis omtrent Adobe Photoshop.

Dit kan Astrid voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens mijn studie heb ik diverse projecten uitgevoerd. Waaronder en project voor Wereldwinkel.nu. Deze organisatie wilde dat meerdere Wereldwinkels zich bij de holding aansloten. Voor deze opdrachtgever heb ik met mijn team de extranet geïtereerd tot een overzichtelijk Extranet. Daarnaast heb ik voor hen templates opgezet voor de nieuwsbrieven die zij uit sturen naar deze Wereldwinkels.

Over overige projecten kunt u lezen in mijn CV of kunt u terug vinden op mijn portfolio pagina.
Zie onderstaande link voor mijn portfolio:
https://astridheck.myportfolio.com/