Studente Commerciële Economie per direct op zoek naar een bijbaan en per februari 2019 naar een afstudeerstage! (regio Tilburg)

Joelle

Joelle kan aan de slag met diverse vraagstukken/werkzaamheden op het gebied van online en offline marketing!

Dit is Joelle

Maak kennis met Joelle. Joelle is 21 jaar en woont in Tilburg. Na het behalen van haar havo diploma, besloot ze om de opleiding Commerciële Economie te gaan volgen aan Fontys Hogeschool in Tilburg.

Joelle heeft gekozen voor de opleiding Commerciële Economie, omdat het een brede opleiding is waar je vele kanten mee op kan. Daarnaast koos ze voor de opleiding, omdat ze goed was in Economie en M&O op de middelbare school. De vakken Online Marketing, Bedrijfseconomie en Onderzoek vind ze erg interessant in haar opleiding. Ook conceptontwikkeling spreekt Joelle enorm aan. Ze is enorm creatief en zet graag een product of dienst in de markt. Marketingcampagnes opzetten is iets wat Joelle goed kan. Daarnaast kan ze overweg met Google Adwords, Google Analytics, Wordpress, Squarespace, Photoshop, Indesign en Illustrator.

In het derde jaar van haar opleiding heeft Joelle stage gelopen bij Prijsvrij in Den Bosch. Gedurende deze stage heeft ze veel geleerd over online marketing. Zo heeft ze zich onder andere bezig gehouden met Google Adwords, het schrijven van advertenties, e-mail marketing en SEO/SEA. In het vierde jaar heeft Joelle de minor International Business gevolgd in Praag. Gedurende deze minor is ze tevens werkzaam geweest bij Techloop. Hierbij hield ze klantcontact met IT-professionals uit Nederland en was ze verantwoordelijk voor de marketing.

In haar vrije tijd is Joelle regelmatig te vinden op de tennisbaan of gaat ze leuke dingen doen met vriendinnen. Ze is per direct op zoek naar een uitdagende bijbaan voor 1 a 2 dagen per week richting marketing. Daarnaast is ze op zoek naar een leuke afstudeeropdracht voor februari 2019! Wie helpt deze creatieve en leergierige student aan een bijbaan/afstudeeropdracht?Dit kan Joelle voor je doen

-Social media kanalen opzetten en beheren
-Content creatie
-E-mail marketing
-Marketingcampagnes opzetten
-SEO/SEA
-Strategisch marketingplan
-Marktonderzoek
-Businessplan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Joelle heeft stage gelopen bij Prijsvrij.nl. Hier heeft ze 40 uur per week meegewerkt op de online marketing afdelen. Ze heeft veel geleerd over SEO en SEA. Zo schreef ze bijvoorbeeld wekelijks blogs en paste ze dagelijks advertenties aan in Google Adwords. Ook maakte Joelle wekelijks de nieuwsbrief en verzond die naar duizende mensen. Niet alleen praktisch heeft ze veel geleerd maar ook heeft ze tijdens haar stage geleerd hoe het werkleven in elkaar zit.

Tijdens jaar 2 van de opleiding Commerciële Economie heeft Joelle een jaar lang een project gevolgd. Tijdens dit project moest ze met 6 andere een bedrijf opstarten en deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Joelle en haar groepje hebben Bright Bamboo opgericht. Een bedrijf dat zelfgemaakte setjes kaarsen verkoopt om sfeer in huis te creëren. Hierbij moesten aandeelhouders gezocht worden en deze hebben allemaal hun aandeel met winst terug gekregen. Een geslaagd project!