HBO-studente Marketing Communicatie op zoek naar een bijbaan per september in de regio Amsterdam.

willemijn

Willemijn is een gemotiveerde student die wil helpen bij event management en Social media.

Dit is willemijn

Maak kennis met Willemijn. Willemijn is 21 jaar oud en studeert marketing communicatie op de hogeschool van Amsterdam. Ze heeft voor deze studie gekozen omdat de creatieve kant en diversiteit van marketing haar veel aanspreekt. Tijdens deze studie heeft ze als minorevent management gedaan. Hier kwam ze erachter dat ze het fijn vindt als ze echt iets opbouwt waarvan ze daarna het resultaat kan zien. Ze is voor deze minor naar Groningen gegaan waar ze meteen ook twee evenementen heeft georganiseerd. Voor deze evenementen regelde ze vooral de Public Relations. Het onderdeel van content verzinnen en creëren spreken haar hier het meeste aan. Daarom beheert ze graag de social media van een bedrijf of past ze de website graag aan. Ook heeft Willemijn veel projecten tijdens haar studie gedaan. Bij deze projecten vond ze het aanpassen van het merk-imago en naamsbekendheid erg interessant. Na haar studie wil Willemijn Communicatie Wetenschappen gaan studeren aan de UvA.

Naast haar studie heeft Willemijn veel geleerd van haar bijbanen. Zo heeft ze een tijd gewerkt in de sales, om er daar achter te komen dat dit niet totaal in haar straatje ligt. Echter heeft ze door deze ervaring zich sterk sociaal ontwikkelt. Dat is ook wat ze nu zoekt in een bijbaan. Ze wil graag meer ervaring opdoen in haar vakgebied met behulp van een bijpassende bijbaan.

De vriendinnen en mede studenten beschrijven Willemijn als enthousiast, creatief en soms eigenwijs. Het eigenwijze uit zich op de werkvloer vooral doordat ze het eerst zelf wil proberen voordat ze om hulp zal vragen.

Dit kan willemijn voor je doen

- Event management
- Websites bouwen
- Marktonderzoek
- Marketing
- Content bedenken/creëren