Facility management student beschikbaar voor 16 uur in de week! (Regio Nijmegen)

Nora

Nora is iemand die graag gestructureerd aan het werk gaat met haar enthousiaste en daarnaast de organisatie meer inzicht geeft in processen!

Dit is Nora

Nora (24) studeert Facility Management aan de HAN in Nijmegen. Oorspronkelijk komt ze uit de achterhoek en is ze voor haar studie naar Nijmegen verhuisd. Ze is per direct op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan. Ze is op maandag, dinsdag en vrijdag vrij. Echter moet ze een van deze dagen wel aan een schoolproject werken. Je kunt er vanuit gaan dat Nora ongeveer 16 uur beschikbaar is en tijdens vakantie meer uur.

Nora heeft voordat ze begon aan de opleiding eerst medisch secretaresse en managementassistente/directiesecretaresse afgerond. Hierdoor heeft ze veel praktijkervaring vanwege haar eerdere stages.

Facility management is volgens Nora een brede opleiding. Het organiseren van de primaire processen voor bedrijven is iets dat Nora erg leuk vindt tijdens haar studie. Nora vertelde dat zij eigen ervoor zorgt dat andere medewerkers het werk kunnen doen.

Graag gaat Nora aan de slag in een administratieve functie. Ze zou allerlei werkzaamheden op kunnen pakken. Ook kan ze een functie bekleden op de klantenservice of als receptioniste.

Nora komt over als een sociale en zelfstandige dame. Woorden die Anouk omschrijven zijn:
+ Sociaal
+ Gestructureerd
+ Enthousiast
+ Harde werker
+ Aanpakker

Tijdens een projectgroep pakt ze graag de leidinggevende kant op en kan ook wanneer nodig is “gas” geven.

Nora zit momenteel in het vierde leerjaar en is bezig met haar minor “stad en land”. Hierdoor heeft ze ongeveer 16 tot 24 uur de tijd om te werken. Graag zou ze nog meer ervaring op willen doen binnen haar opleiding.

Dit kan Nora voor je doen

-Werken met FMIS systeem Facilitor.
-Bouwkundig Vastgoed Archief beheren
-Organiseren en begeleiden evenementen (partnershipdagen, ronde tafel gesprek)
-Uitvoeren klanttevredenheidsonderzoek
-Rapportages maken
-Agendabeheer
-Nieuwsbrieven schrijven
-Informatie updaten
-Klantvragen beantwoorden (telefonisch, face to face of via e-mail)

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de opleiding Facility Management werkt Nora veel samen in projecten. Denk hierbij aan het werken aan casussen over het vergroten van de verhuur van vakantiehuisjes, het centraliseren van de catering in verzorgingstehuizen en het opstellen van een facilitair plan. Daarnaast heeft zij in het najaar van 2018 een onderzoek uitgevoerd naar het leidinggeven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook heeft ze een project gedaan voor een opdrachtgever waarbij er gekeken wordt naar hoe bewoners in hoogbouw gestimuleerd kunnen worden op hun afval te scheiden.

Tijdens haar stage bij HEYDAY Facility Management heeft Nora zich naast haar werkzaamheden bezig gehouden met een onderzoek. Nora onderzocht HEYDAY FM controles op haar leveranciers op operationeel niveau kon verbeteren om zo beter aan te sluiten op de te leveren dienstverlening en op de dagelijkse werkzaamheden van de technisch Facility Managers.