Student civiele techniek per direct op zoek naar een afstudeerstage vanaf februari

Rami

Rami kan aan de slag met een civieltechnisch vraagstuk

Dit is Rami

Maak kennis met Rami! Deze civiele techniek student is op zoek naar een uitdagende afstudeerstage waar hij zijn studie mee kan afronden. Rami is vanaf februari zo'n twintig weken beschikbaar, voor 4-5 dagen per week. Hij gaat het liefst aan de slag binnen de bouw en infra.

Rami heeft zijn basis- en middelbaaronderwijs gevolgd in Damascus, waarna hij een aantal jaar geleden neerstreek in Rotterdam om civiele techniek te gaan studeren. Nu is Rami aangekomen bij zijn laatste jaar en is hij erop gebrand om zijn afstudeerstage heel goed af te ronden.

Rami heeft tijdens zijn opleiding al enige ervaring opgedaan binnen het vakgebied van de civiele techniek. Om te beginnen heeft hij in jaar drie een stage gelopen binnen de werkvoorbereiding en uitvoering. Ook heeft Rami gewerkt als tekenaar bij een ingenieursbureau. Tot slot geeft hij nu tijdens zijn minor les in het vakgebied bouw & infra.

Zowel Rami's theoretische kennis als praktische kennis is goed op orde. Dit is onder andere te zien aan de programma's waar hij mee overweg kan. Voorbeelden hiervan zijn Revit, Civil 3D, Infraworks en Matrix Frame. Rami vindt het leuk om te tekenen, berekenen en construeren. Hij hoopt dat, of een deel daarvan, dan ook terug te zien in zijn afstudeerstage.

Voor die afstudeerstage zoekt Rami een organisatie die actief is in de civiele techniek, bij voorkeur in de bouw & infra. Hij zal aan de slag gaan met een opdracht die in samenspraak met de organisatie wordt vormgegeven. Naast het uitvoeren van zijn opdracht, kan Rami ook wat meewerken in de werkvoorbereiding of uitvoering.

Met Rami haal je een zeer gedreven student in huis die weet wat hij doet. Hij wil zoveel mogelijk leren tijdens zijn afstudeerstage en hoopt dat zijn toekomstige stagebedrijf hem kan ondersteunen in het behalen van zijn leerdoelen.

Kan Rami bij jullie aan de slag?

Dit kan Rami voor je doen

Rami kan aan de slag met een civieltechnisch vraagstuk. Hij kan berekenen, tekenen en construeren. Het vraagstuk dat hij op zal pakken, kan in samenspraak met de organisatie worden vastgesteld.