Werktuigbouwkundige student op zoek naar een derdejaars stage!

Tom

Tom gaat graag aan de slag met een werktuigbouwkundig project waarbij hij zijn engineering skills kan verbeteren.

Dit is Tom

Maak kennis met Tom: deze derdejaars student werktuigbouwkunde is per februari fulltime beschikbaar voor een stage. Gedurende een periode van 5 maanden gaat hij graag aan de slag met een werktuigbouwkundig vraagstuk.

Tom heeft na het behalen van zijn havo met natuur & techniek profiel lang getwijfeld over zijn studiekeuze. Hij heeft iedere technische studie bezocht, maar kwam uiteindelijk uit bij zijn huidige studie. Dit omdat dit ten opzichte van andere technische studies veel breder was.

Constructie, ontwerpen, en berekenen zijn onderwerpen die hem aan zijn huidige studie ontzettend aanspreken. Ook vindt Tom commercie erg interessant. Dit onderscheid hem van veel van zijn medestudenten.

Op dit moment is Tom op zoek naar een engineersstage waarbij hij kan ontwerpen, berekenen en waarin hij een passende oplossing kan bieden voor een organisatie. Het liefst komt hij bij een MKB'er of een wat groter bedrijf terecht. Hij wil graag onderdeel zijn van een team engineers waarin hij veel kan leren van zijn collega's. Gedurende deze stage gaat Tom zich volledig storten op een technisch vraagstuk.

Hij kan overweg met Solidworks, Matlab, Siemens NX, Simscape en Simulink. Hij omschrijft zichzelf als sociaal, collegiaal en een harde werker. Tom heeft dyslexie, dus het duurt over het algemeen wat langer voordat hij iets goed op papier heeft staan.

Naast zijn studie honkbalt en golft Tom een keer per week. Daarnaast leest hij veel om zijn algemene kennis bij te spijkeren. Ik heb een prettig gesprek gehad met Tom. Kan hij bij jullie langskomen voor een sollicitatiegesprek?

Dit kan Tom voor je doen

- Werktuigbouwkundig project