Selina (25) is een hbo studente logistics management en per februari 2022 op zoek naar een afstudeerstage voor vijf maanden.

Selina

Selina kan diverse logistieke onderzoeken oppakken richting duurzaamheid

Dit is Selina

Graag stel ik je voor aan Selina!

Nadat Selina de havo afgerond had vond ze het lastig om een studiekeuze te maken. Gezien ze graag met mensen werkt en sociaal is, koos ze voor SPH, dat bleek uiteindelijk toch niet goed te passen. Uiteindelijk is ze fulltime gaan werken bij het distributiecentrum van een grote organisatie. Toen geïnspireerd raakte wat wat de manager daar deed, kwam ze uiteindelijk terecht bij de hbo opleiding logistics management. Het leukste aan de studie vindt Selina het analytisch bezig zijn en oorzaken/gevolgen te achterhalen. Naast dat ze erg sociaal is, is ze analytisch ook erg sterk.

Tijdens haar studie heeft ze twee eerdere opdrachten in de praktijk uitgevoerd, een daarvan was een zelfstandige stage. Ook heeft Selina affiniteit met duurzaamheid. Zo neemt ze al vanaf het begin van haar opleiding haar eigen beker mee, om zo bekertjes koffie te besparen.

Op dit moment is zij nog bezig met een minor. Per februari 2022 zoekt zij een uitdagende afstudeerstage richting logistiek, met als voorkeur ook een onderzoek richting duurzaamheid.

Dit kan Selina voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

;