HBO-student ICT (afstudeerrichting BIM) is op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 20 weken vanaf sepetember

Mitchell

Mitchell kan de processen binnen een IT omgeving in kaart brengen, analyseren en een advies uitbrengen

Dit is Mitchell

Mag ik je voorstellen aan Mitchell? Mitchell is een student ICT die in september mag gaan beginnen met zijn afstudeerstage. De afstudeerstage duurt in totaal 40 weken. De eerste 20 weken is hij voor 3 dagen beschikbaar, de tweede 20 weken voor 5 dagen. Het is van belang dat er voor beide periodes een andere opdracht wordt geformuleerd.

Mitchell heeft voor de opleiding gekozen, omdat hij van jongs af aan al bezig is geweest met computers. Hij was degene in de familie die benaderd werd wanneer er problemen waren met technische producten. Aanvankelijk twijfelde hij tussen Bedrijfskunde en ICT.
Nu heeft hij dit kunnen combineren door voor de afstudeerrichting Business, IT & Management te kiezen.

Binnen de opleiding is Mitchell dan ook het liefst bezig met de business kant van de opleiding. Hij vindt het leuk om in gesprek te gaan met opdrachtgevers en om te kijken hoe bedrijfsprocessen nu lopen. Daarnaast vindt hij het ook leuk om de uitkomsten van een onderzoek te implementeren.
Mitchell is ook erg goed in programmeren. Hier haalt hij alleen minder voldoening uit. Voor zijn tentamens haalde hij wel achten, negens en tienen.

Zijn derdejaars stage heeft Mitchell voltooid binnen een salesteam bij een bedrijf in de mediasector. Hij heeft daar een nieuwe Business Intelligence tool ontwikkeld en gebouwd.
Verder heeft Mitchell de minor management consultancy afgerond en op dit moment is hij wederom bezig met een BI gerelateerd project.

Medestudenten omschrijven Mitchell als iemand die goed de hoof- van de bijzaken kan onderscheiden. Hij is goed in het stellen van prioriteiten en werkt zowel graag in teamverband als individueel. Ten slotte neemt hij graag een leidinggevende rol op zich.

Kan Mitchell ondersteuning bieden binnen jullie organisatie?

Dit kan Mitchell voor je doen

- Processen in kaart brengen en analyseren
- Processen optimaliseren
- Programmeren
- Werken met big data en BI / BI tools bouwen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Project: Sanoma Media
Gedurende mijn tweede studie jaar (toen de studie die ik deed nog hbo-ICT was) heb ik de rol van projectmanager en scrum master vervuld tijdens een opdracht waarbij mijn team en ik samen een BI (Business-Intelligence)-tool hebben ontworpen en ontwikkeld. Met deze tool konden de klanten van Sanoma hun advertising-data inzien, en hier zelf mee aan de slag.

Project: Gemeente Almere
Momenteel (januari 2018 - juni 2018) ben ik bezig met een opdracht voor het team van informatie en processen binnen de gemeente Almere. Met deze opdracht onderzoeken we het huidige BI-landschap binnen de gemeente, en doen we naar aanleiding van een onderzoek een pakketselectie op het huidige landschap. Het resultaat is een advies waarmee de gemeente haar BI-landschap compacter en efficiënter wordt ingericht.