Business IT & Management student per direct op zoek naar een meewerkstage in omgeving Amsterdam!

Youssef

Youssef kan aan de slag met IT gerelateerde processen binnen jullie organisatie hiervoor kan hij onder andere zijn kennis op het gebied van Phyton inzetten!

Dit is Youssef

Ik stel je graag voor aan Youssef!

Youssef, een Business IT & Management student, is per direct op zoek naar een stage in omgeving Amsterdam.

Voor zijn huidige opleiding heeft Youssef de mbo opleiding bedrijfsadministratie gedaan op niveau 3 en 4. Gedurende deze opleiding heeft hij tijdens stages praktijkervaring opgedaan. Zo heeft hij gewerkt met ERP- Systemen en met het online boekhoudprogramma Exact Online.

Na deze opleiding heeft Youssef besloten om door te studeren en de opleiding Business IT & Management te gaan doen. Dit omdat hij vanuit huis al veel te maken had met familieleden die interesse hadden in IT. Samen met zijn broer is hij aan de slag met programmeren en heeft hij het programma Phyton onder de knie gekregen.

Gedurende een schoolproject werd Youssef met klasgenoten ingehuurd door een fictief bedrijf. Dit bedrijf had niet alle werkprocessen goed inzichtelijk. Binnen deze organisatie werd nog veel gedaan met papierwerk en was er geen concrete handleiding. Youssef ging met zijn projectgroepje aan de slag met het bouwen van een prototype informatiesysteem voor deze organisatie. Gedurende dit project heeft Youssef gewerkt met het programma Axture. Hij vond dit een leerzaam project waarbij hij veel inzichten verkregen heeft.

Youssef is een sociaal persoon, gemakkelijk in de omgang en een echte teamspeler. Hij is zeer gemotiveerd, enthousiast en hij gaat lastige taken niet uit de weg.

Youssef kan per direct starten met zijn stage. Hij is beschikbaar voor een periode van 5 maanden voor 4 a 5 dagen per week.

Kan Youssef bij jullie organisatie aan de slag?

Dit kan Youssef voor je doen

- Werken met Axture
- Werken met Phyton
- Programmeren
- IT