Enthousiaste master student is per direct beschikbaar voor een studiegerelateerde bijbaan voor ongeveer 16 uur per week!

Angela

Angela wilt graag naast haar studie communicatie- en informatiewetenschappen meer ervaring op doen in een studiegerelateerde bijbaan. Tijdens deze bijbaan kan ze aan de slag met ma…

Dit is Angela

Maak kennis met Angela een gemotiveerde master student die per direct beschikbaar is voor een uitdagende studiegerelateerde bijbaan. Ze is in deze periode 16 uur per week beschikbaar en gaat graag aan de slag met online marketing of een onderzoek gericht op communicatie. Angela heeft eerst op het hbo de opleiding management en toerisme met specialisatie richting online marketing gedaan alvorens zij aan de slag is gegaan op de universiteit in Tilburg. Daar doet ze nu de opleiding communicatie- en informatiewetenschappen en heeft zij zojuist haar pre-master met succes afgesloten. Aanbeland in haar master zoekt ze een studiegerelateerde bijbaan die goed aansluit bij haar studie en haar toekomst. Momenteel werkt zij als Floormanager bij een horecagelegenheid in Breda, zij heeft hier de leiding over een team en stuurt hen aan waar nodig.

Dit kan Angela voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Angela heeft voor haar hbo studie een afstudeerstage gericht op online marketing gedaan bij Van der Valk Internet. Zij was hier samen met de social media manager verantwoordelijk voor de social media kanalen van Valk Verrast. Samen creëerden en bedachten zij nieuwe content voor de social media kanalen. Ook schreef Angela content voor de hotel websites, de Valk Verrast website en de Valk Verrast nieuwsbrief.