Afgestudeerde kandidaat bestuur- en organisatiewetenschappen en corporate communication per direct op zoek naar een bijbaan of fulltime functie.

Carly

Dit is Carly

Graag stel ik je voor aan Carly. Carly heeft haar master corporate communication en haar bachelor bestuur- en organisatiewetenschappen afgerond. Momenteel is ze per direct op zoek naar een bijbaan voor 24 uur in de week. Ze staat ook open voor een vaste functie.

Tijdens haar bachelor bestuur- en organisatiewetenschappen is ze erachter gekomen dat bedrijfscommunicatie haar het meest aanspreekt. Ze vindt het erg interessant om te onderzoeken hoe je je als organisatie kan positioneren. Dit is ook de reden dat ze voor de master communicatiewetenschappen heeft gekozen.
Haar scriptie stond in het teken van storytelling. Ze heeft hier verschillende theorieën voor geanalyseerd. Carly beschikt over veel kennis van interne en externe communicatie binnen een organisatie. Met een toffe bijbaan, wil ze haar kennis toepassen in de praktijk.

Naast haar studie heeft ze gewerkt op een customer service afdeling. Klantcontact, nieuwe medewerkers inwerken en begeleiden behoorde tot haar takenpakket. Ook heeft ze vrijwilligerswerk gedaan voor het Rode kruis. Ze las kinderen met een taalachterstand voor. Lezen is haar grote passie, dit wilde zij graag overbrengen op jongere kinderen.

Carly is een echte teamplayer. Ze werkt graag in groepsverband en vindt het prettig om te sparren met collega's. Ik heb Carly leren kennen als een spontane en leergierige kandidaat. Ze is erg service gericht en communicatief vaardig. Ze is op zoek naar een leuke baan waar ze zichzelf verder kan ontwikkelen.

Kan Carly bij jullie aan de slag?
Dit kan Carly voor je doen

- Ondersteunen op de communicatie afdeling
- Het opzetten van een communicatieplan
- Het verbeteren van de interne bedrijfscommunicatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Carly heeft in haar master voor het vak 'Media Strategies' een mediacampagne opgesteld voor een klant van Zuiver Media. Dit is beloond met een 7.8

Carly heeft haar masterscriptie in het Engels geschreven. Dit was een onderzoek naar de effecten van Corporate Storytelling (in videovorm) op de Customer Identification, Corporate Image en Corporate Reputation.

Door haar werkzaamheden bij de Nationale Postcodeloterij heeft Carly ervaring opgedaan met klantcommunicatie en heeft zij werknemers leren coachen.