Gemotiveerde student Communicatie op zoek naar een afstudeerstage per september 2019 in de regio Amsterdam

Sanne

Sanne kan voor jullie bedrijf een communicatieplan opstellen

Dit is Sanne

Mag ik je voorstellen aan Sanne? Ze zit in het derde jaar van haar studie Communicatie en is op zoek naar een afstudeerstage vanaf september 2019. Voordat ze aan de studie begon wilde ze graag voor een studie Fashion Management gaan. Ze besloot toch dat dit niet helemaal goed aansloot, en koos ervoor om de bredere studie Communicatie te gaan doen.
Uiteindelijk was het feit dat de studie zo breed is wat lastig voor haar. Ze merkte dat er in de studie daardoor niet echt diep kon worden ingegaan op onderwerpen die ze interessant vindt.

Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij een social media bureau. De stage is haar erg goed bevallen en ze merkte dat ze erg geïnteresseerd is dit vakgebied. In deze stage kreeg ze veel verantwoordelijkheid om diverse taken op te pakken. Ze werkte onder de social media manager en had een aantal grote merken onder haar hoede. Ze deed onder andere het social media beheer, content creatie, het maken van rapportages en hielp mee met producties.

Sanne heeft ook een minor evenementenmanagement gedaan. Met 4 projectleden heeft ze een rally georganiseerd om geld op te halen voor een stichting. In een tijdsbestek van 5 maanden hebben ze ervoor gezorgd dat de gehele dag van startlocatie bij een autodealer, de route, goodiebags, de verschillende pauzes op mooie locaties en de afsluitende eindlocatie bij een kasteel met barbeque, werd georganiseerd. Het was aan hen de taak om op een professionele manier de verschillende partijen die betrokken waren, te informeren en ervoor te zorgen dat het financieel allemaal in orde werd gemaakt. In deze organisatie werd ze als projectleider aangewezen.

Ook in de vorm van bijbanen heeft Sanne al ervaring opgedaan. Ze werkt bij een broodjeszaak in Amsterdam en werkt regelmatig op evenementen waar zij drankjes serveert.

Sanne is een spontane dame die van aanpakken weet. Ze is een doorzetter wat blijkt uit het feit dat ze hoge cijfers haalt en nog iedere dag vanuit Amsterdam naar Nijmegen reist voor haar studie. Ze wil de komende tijd graag haar planningsvaardigheid ontwikkelen en wil graag wat meer leren loslaten.

Mag Sanne bij jullie op gesprek komen?

Dit kan Sanne voor je doen

- social media beheer
- marketing communicatieplan opstellen
- Onderzoek doen naar verbetering communicatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Voor het vak Communicatie 2025 heeft Sanne een interessant essay geschreven over de toekomst van boodschappen doen bij een supermarkt in combinatie met Big Data en Augmented Reality. Een zeer interessant onderwerp waar ze zelf ook nieuwsgierig naar is. De toekomst en nieuwe technologieën op ons dagelijks leven zijn onderwerpen waar ze zich graag in verdiept. Het essay dat ze voor dit vak heeft geschreven is dan ook als hoogste beoordeeld samen met 2 medestudenten.

Voor het vak Content Strategie heeft Sanne samen met 2 andere projectleden een advies geschreven voor een ziekenhuis. Zij organiseren verschillende college tours om middelbare scholieren kennis te laten maken met de verschillende richtingen binnen het ziekenhuis. Sanne kreeg de taak om een strategie te bedenken die middelbare scholieren aan spreekt waardoor er meer aanmeldingen zouden komen voor deze college tours. Vanuit de 6 verschillende groepen die aan deze opdracht hebben gewerkt, is onze strategie uitgekozen door de opdrachtgever.