Afgestudeerde journalistiek student op zoek naar een uitdagende startersfunctie (regio Eindhoven)

Tim

Tim gaat graag aan de slag in een startersfunctie omtrent marketing en communicatie.

Dit is Tim

Maak kennis met Tim: Deze afgestudeerde student journalistiek is na enige tijd snuffelen in de wereld van ondernemen op zoek naar een uitdagende startersfunctie op gebied van marketing en communicatie. Tim is fulltime inzetbaar voor langere tijd en kan door zijn ervaring als freelancer en kennis van het vak ontzettend veel werk uit handen nemen en is hij een volwaardig sparringspartner voor collega's.

Tim heeft de studie Journalistiek gekozen omdat hij het erg leuk vindt om bezig te zijn met beeldmateriaal, de juiste content creëren en dit te presenteren aan de buitenwereld. Daarnaast vindt hij het schrijven van aansprekende, professionele en uitnodigende teksten ontzettend leuk. De juiste afwisseling is voor hem erg belangrijk.

Tijdens zijn freelance periode heeft Tim bedrijven adviezen gegeven over de omgang met social media, hoe gebruik je het, welke content plaats je, welke content is interessant voor je doelgroep en hoe geef je het vorm?
Vervolgens heeft Tim bij deze bedrijven de juiste social media kanalen opgezet en deze tijdelijk onderhouden. Wanneer het bedrijf klaar is om de kanalen zelf te onderhouden draagt hij het over.

Door de jaren heen heeft Tim een professionele houding weten te ontwikkelen waarbij hij erg resultaatgericht is en absoluut geen negen tot vijf mentaliteit heeft. Werk staat voor hem op de eerste plaats en weet in een hectische en dynamische omgeving de focus te bewaren.

Daarnaast heeft Tim kennis van de volgende programma's:
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe Indesign
- Mailchimp
- Coosto
- Microsoft Office

Naast de Nederlandse taal spreekt Tim goed Engels. Ook is hij in het bezit van een rijbewijs B maar reist hij met het OV.

Tim is op zoek naar een fulltime marketing en communicatie functie. Kan hij bij jullie langskomen voor een gesprek?

Dit kan Tim voor je doen

- Social Media beheer
- Online marketing
- Analyseren
- Opzetten van marketing campagnes
- (Ludiek) beeld materiaal creëren
- Monteren van beeldmateriaal
- Teksten schrijven
- Design
- Gerichte content ontwikkelen