Enthousiaste student Eventmanagement op zoek naar een afstudeerstage per september in de regio Amsterdam

Lotte

Lotte kan aan de slag met een onderzoek naar marketingcommunicatie vraagstukken

Dit is Lotte

Mag ik je voorstellen aan Lotte? Ze is momenteel bezig met Hotel- en Eventmanagement op Hogeschool TIO. Ze doet het versnelde 3-jarige traject. Hiervoor heeft ze een MBO-studie Evenementenorganisatie gedaan wat ze erg leuk vond. In haar huidige studie trekt vooral het gedeelte ondernemerschap haar. Het lijkt haar dan ook leuk om later een eigen onderneming te starten. Ze weet echter nog niet precies wat voor type onderneming. Ook marketing en communicatie vindt ze erg leuk. De cijfermatige vakken is ze niet zo sterk in.

Tijdens haar studie op het MBO heeft ze diverse stages gedaan. Zo is ze bij een sportvereniging in de rol van eventmanager gestapt. In deze stage was ze verantwoordelijk voor de aansturing van stagiairs en heeft ze een succesvolle clubactie met een veiling opgezet. Ook heeft ze bij een grond, weg en waterbedrijf stage gelopen. Voor dit bedrijf regelde ze veel zaken voor beurzen, open dagen en deed ze administratieve werkzaamheden.

Haar vorige stage op het HBO heeft ze 3 maanden op de HR-afdeling van een duikresort in Indonesië gedaan. Samen met een klasgenoot is ze in de zomer van 2018 naar één van de kleinste eilanden van het landen vertrokken. In deze stage hield Lotte zich bezig met het opzetten van tours en evenementen. Vooral het ontdekken van een nieuwe cultuur en het leren kennen van nieuwe mensen vond ze erg leuk.

Lotte is een spontane en enthousiaste dame die openstaat voor veel ervaringen. Vrienden en vriendinnen omschrijven haar als een gezelligheidsdier en als een harde werker. Daarom heeft ze ook altijd in de horeca gewerkt, waar gezelligheid en hard werken hand en hand gaan. Lotte wil haar planningsvaardigheid graag ontwikkelen de komende tijd. Verder wil ze met oog op de toekomst haar leidinggevende kwaliteiten ontwikkelen. Dit kan haar gaan helpen wanneer ze later een eigen onderneming heeft.

Mag Lotte bij jullie op gesprek komen?

Dit kan Lotte voor je doen

- Marktonderzoek
- Marketing communicatieplan opstellen