Technische bedrijfskunde student per februari beschikbaar voor een afstudeeronderzoek! (Regio Heerenveen)

Willem

Willem kan aan de slag met Six Sigma!

Dit is Willem

Maak kennis met de Friese Willem. Willem is per februari op zoek naar een afstudeerstage richting procesoptimalisatie voor zijn studie Technische Bedrijfskunde. Hij is vanaf februari 20 weken fulltime beschikbaar.

Willem vond dat tijdens de opleiding Technische Bedrijfskunde er helaas te weinig aandacht werd besteed aan het onderwerp duurzaamheid. Daarom heeft hij gekozen voor de minor Circulaire Economie aan de Han in Arnhem. Hij heeft toentertijd een half jaar gewoond in het mooie Nijmegen.

Onderwerpen zoals: Lean Management, Six Sigma en procesoptimalisatie vindt Willem het interessants. Hij wilt ook nog graag het Green Belt certificaat halen!

Willem is iemand die graag probleem gestuurd aan de slag gaat en omschrijft zichzelf als: punctueel, betrouwbaar, analytisch en coöperatief. Willem kwam bij mij over als een vrolijke en sociale student met veel ervaring richting procesoptimalisatie.

Kan Willem bij jullie aan de slag richting procesoptimalisatie?

Dit kan Willem voor je doen

- Analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen
- Procesoptimalisatie van interne logistiek
- Optimaliseren van een productielijn
- Optimaliseren van de magazijninrichting
- Optimaliseren van voorraadhoogtes en bestelmethodieken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Willem heeft zich in zijn derde jaars stage bij Nedcam beziggehouden met het verbeteren van de kostencalculatie, dmv data verzameling en praktische ervaring op te doen. Daarnaast meegewerkt op verschillende afdelingen.

In huidige semester bezig met een project bij bedrijf in Heerenveen, in de zuivelindustrie. Hier door middel van een Six Sigma project, output variatie kunnen verminderen waardoor de jaarlijkse output met meer dan 250MT gestegen is.