HBO-student Bedrijfskunde MER is per februari op zoek naar een afstudeerstage

Jelle

Jelle kan verschillende processen in kaart brengen en optimaliseren

Dit is Jelle

Ik stel je graag voor aan Jelle! Jelle volgt de studie Business Studies in Diemen en hij is per februari op zoek naar een afstudeerstage voor een periode van 20 weken. In die 20 weken kan Jelle zich fulltime bezig gaan houden met een vraagstuk of probleem binnen uw organisatie.

Jelle heeft voor deze nieuwe opleiding gekozen, omdat de economische sector hem aansprak. Daarnaast wilde hij zichzelf zo breed mogelijk ontwikkelen om zijn opties in de toekomst de spreiden. Business Studies is een opleiding die in het teken staat van verschillende vakgebieden, denk aan finance, marketing, ondernemen, HRM, logistiek en management & beleid. In het 3e jaar kies je een afstudeerrichting, waarbij je je gaat specialiseren op 1 van de vakgebieden. Jelle heeft voor de afstudeerrichting Management & Beleid gekozen, omdat hij het interessant vindt om processen te analyseren en verbanden te leggen tussen verschillende componenten.
Verder spraken ook projectmanagement en logistiek heel erg aan tijdens de opleiding. Hier kon hij zijn ei het beste in kwijt. Dit kwam tevens naar voren bij de projecten die hij tijdens zijn opleiding heeft doorlopen.

Jelle heeft zijn 3e jaars stage doorlopen bij een verzekeringsmaatschappij die zich richt op de bouw- en infra. Daar heeft hij ondersteunende werkzaamheden verricht en het digitale programma dat daar werd gebruikt geoptimaliseerd. Om tot een optimaal resultaat te komen, heeft hij aannemers en experts binnen het vakgebied geïnterviewd.
Jelle heeft 2 jaar werkzaamheden verricht via een groot uitzendbureau. Daardoor heeft hij hele uiteenlopende taken uitgevoerd. Denk aan het controleren van leads, het afhandelen van vragen en klachten van klanten en het beheren van debiteuren.
Op dit moment is Jelle werkzaam bij Troostwijk. Een online veilinghuis met een groot aanbod van machines en bedrijfsinventaris. Jelle is onder andere verantwoordelijk voor de opbouw van de website, waardoor hij veel verschillende machines voorbij heeft zien komen.
Verder is Jelle erg praktisch ingesteld. Vroeger heeft hij gewerkt als verhuizer en als medewerker van een bouwmarkt en een tuincentrum.

Medestudenten omschrijven Jelle als een zelfverzekerd persoon, die snel beslissingen kan nemen en goed kan samenwerken. Hij krijgt veel positieve feedback over zijn functioneren binnen een groep, omdat hij ieders kwaliteiten weet te benutten en zich erg sociaal opstelt.
In de toekomst gaat hij graag aan de slag binnen een mooie organisatie. Daarnaast denkt hij er over na om een master Business Administration te doen.

Kan Jelle ondersteuning bieden binnen jullie organisatie?

Dit kan Jelle voor je doen

- Huidige processen in kaart brengen
- Deze processen vervolgens optimaliseren
- Fungeren als consultant binnen verschillende branches
- Marketingactiviteiten oppakken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Jelle heeft in jaar twee een consultancyproject gedaan met een projectgroep bij het Perry Sport filiaal in de kalverstraat in Amsterdam. Het filiaal had een probleem met de opslagcapaciteit, ze hadden namelijk enkel een kleine kelder waarin de winkelvoorraad werd opgeslagen. Deze ruimte was te beperkt om de voorraad op te slaan. Jelle had het idee om verschuifbare rekken te plaatsen waardoor er in dezelfde ruimte veel meer voorraad geplaatst kon worden.

In het derde studiejaar heeft Jelle een onderzoek gedaan bij een bedrijf in de telecombranche naar de vereisten om ISO-certificering te behouden. Jelle werkte samen in een groep, waarbij hij onder meer de bepaalde eisen in kaart bracht. Uiteindelijk werd er een mooi beroepsproduct opgeleverd waar het desbetreffende bedrijf daadwerkelijk iets aan had.