Gedreven student Bedrijfskunde MER per september op zoek naar een meewerkstage gedurende 20 weken

Shekinah

Dit is Shekinah

Graag stel ik je voor aan Shekinah. Ze volgt de studie Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is per september op zoek naar een meewerkstage gedurende 20 weken. Shekinah is 5 dagen in de week beschikbaar, waarvan zij 1 dag aan haar opdracht wilt werken.

Shekinah heeft voor haar opleiding gekozen vanwege het brede vakkenpakket. Door de vele projecten die zij al heeft uitgevoerd is ze erachter gekomen dat de vakken gedrag in organisaties, informatiemanagement en procesmanagement haar het meest liggen. Deze vakken in combinatie met marketing spreken haar erg aan.

Tijdens haar studie heeft ze bijvoorbeeld een duurzaamheidsvraagstuk opgesteld en hier advies op gegeven. Voor dit onderzoek heeft ze onderzoek gedaan aan de hand van focusgesprekken en enquêtes.
Naast haar heeft ze veel bijbanen gehad als verkoopmedewerkster. Tijdens haar bijbanen heeft ze veel verantwoordelijkheden gekregen. Zo mocht ze een gehele winkel draaien en administratieve taken op zich nemen.

Momenteel volgt Shekinah het keuzevak Out of the box denken. Ze heeft hiervoor gekozen om haar creativiteit te verbreden. Shekinah is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Tijdens projecten wordt Shekinah vaak gezien als leider. Dit is een natuurlijke rol die zij op zich neemt. Haar medestudenten geven aan dat ze erg duidelijk is in haar communicatie en taakgericht werkt. Ze doet er alles aan om alles uit haar opdrachten te halen.

Ik heb Shekinah leren kennen als een kandidaat met veel doorzettingsvermogen en als iemand die gaat voor haar doelen. Ze is sociaal en is op zoek naar een stage waar ze veel kan leren.

Kan Shekinah bij jullie aan de slag?

Dit kan Shekinah voor je doen

- Ondersteunen bij lopende projecten
- Ondersteunen bij marketingacties