Facility Management studente Nikita is opzoek naar afstudeerstage per Februari!

Nikita

Nikita kan aan de slag met verschillende vraagstukken van marktonderzoek tot boekhouding en het aansturen van personeel en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

Dit is Nikita

Maak kennis met Nikita, Nikita is een Facility Management studente uit Groningen die per februari in Prinsenbeek gaat wonen. Daarbij is ze per februari opzoek naar een afstudeerstage. Haar keuze voor de studie Facility Management kwam voort uit een samenwerking met een studie coach. Waardoor ze nu helemaal op haar plek zit.

Nikita is namelijk graag iemand die initiatief en het voortouw neemt of dat nu binnen haar vrienden groep is met het organiseren van etentjes of stap avonden of in haar minor ondernemerschap.

Als minor heeft ze gekozen voor de minor: Business Class Ondernemerschap, een minor waar je van te voren je Business idee moet goed laten keuren voor dat je mag starten. Haar business plan is gericht op de snelle huisvesting van mensen die door een relatiebreuk op korte termijn een eigen plek zoeken. Om zo de tijd te over bruggen tot ze een nieuwe en vaste plek hebben gevonden. Voor haar business idee heeft Nikita marktonderzoek moeten uitvoeren om uiteindelijk een ondernemingsplan te realiseren.

Voor dat ze aan haar minor begon heeft Nikita stage gelopen in Oostenrijk in een hotel. Wat begon als een gewone stage liep uit op een ware uitdaging na het vertrek van de general manager. Een gat dat zij moest opvullen en ook met verve heeft gedaan van klantcontact bij de receptie tot het aansturen van personeel en het verzorgen van de boekhouding. Het gehele reilen en zeilen van een hotel iets wat haar leiderschap kwaliteiten heeft ontwikkeld en haar heeft doen inzien dat in drukke tijden het belangrijk is om de juiste prioriteiten te stellen.

Ik heb Nikita leren kennen als een echte teamplayer die als de situatie er om vraagt ook de leiding neemt en de kar trekt. Een echte ondernemende en ambitieuze studente die voor iedere organisatie en meerwaarde is.

Dit kan Nikita voor je doen

- Marktonderzoek
- Procesbeschrijving
- Organisatie van events
- Onderzoek naar huisvesting
- Kwaliteitsverbetering

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nikita heeft in haar derde jaar stage gelopen bij Hotel Wetterstein in Seefeld in Tirol. Door omstandigheden kwam het er op neer dat ze tijdens haar stage het hotel vijf maanden onder haar hoede had. Van alle receptiewerkzaamheden verrichten tot het doen van bestellingen en van boekhouden tot het personeel van de verschillende afdelingen aansturen en daarnaast de hoteltelefoon 24/7 bij haar dragen. Eigenlijk alles wat een General Manager doet in een hotel. Dit heeft haar persoonlijke ontwikkeling een enorme boost gegeven.

Daarnaast is ze in het tweede jaar van haar studie werkzaam geweest als student-assistent binnen het Instituut voor Facility Management. Bij het PR-team verzorgde ze met twee anderen de gehele organisatie van de open dagen, meeloopdagen, ouderavonden en alle andere evenementen die georganiseerd moesten worden. Tevens was ze werkzaam als student-assistent bij het Taalloket FM. Dit is een kleine organisatie binnen het instituut dat verslagen en scripties van FM-studenten screent op Nederlands taalgebruik en deze voorziet van feedback.