Enthousiaste en spontane Bedrijfskunde student is per april beschikbaar voor een stage met een aansluitende afstudeerstage!

Jessica

Jessica kan aan de slag met een markt- of positioneringsonderzoek. Ook heeft zij interesse in een klantbehoefte onderzoek of procesoptimalisatie.

Dit is Jessica

Maak kennis met Jessica. Jessica is een oplossingsgerichte en verantwoordelijke dame die de opleiding Bedrijfskunde volgt. Ze is op zoek naar een uitdagend vraagstuk binnen een organisatie. Ze is voor een periode van 8 maanden voor 5 dagen per week beschikbaar.

Na het behalen van haar HAVO diploma is Jessica gestart met de opleiding Bedrijfseconomie. Tijdens haar studie kwam ze er achter dat deze opleiding volledig op de financiële aspecten was gericht. Jessica is toen op zoek gegaan naar een opleiding waar zij breed opgeleid werd. Zo kwam ze uit bij de opleiding Bedrijfskunde. Binnen deze opleiding kreeg ze niet alleen te maken met financiële vakken, maar ook marketing en recht. Jessica heeft de minor consultancy gevolgd. Voor deze minor heeft Jessica een eigen onderneming opgericht genaamd: RAAK! Consultants. Haar taak binnen deze organisatie was het adviseren van de klanten.

Jessica is een enthousiaste en spontane student. In haar vrije tijd is ze graag met vriendinnen op stap of gaat ze naar familie. Ze werkt bij een horeca onderneming waar zij een leidinggevende functie heeft. Ze staat zelf ook regelmatig in de keuken en ovenschotels staan momenteel bovenaan op haar lijstje.

Jessica is per april beschikbaar voor een stage. Voor deze stage zal zij gedurende een periode van 3 maanden voor 5 dagen per week beschikbaar zijn. Aansluitend is Jessica voor een periode van 5 maanden voor 5 dagen per week beschikbaar voor haar afstudeerstage. Ze is op zoek naar een uitdagend vraagstuk waarbij zij veel wisselende werkzaamheden kan oppakken. Daarnaast vindt Jessica het fijn om in contact te zijn met klanten of collega's. De eerste 3 maanden zal zij 4 dagen meewerken en 1 dag haar onderzoek uitvoeren. De laatste 5 maanden zal zij 2 dagen meewerken en 3 dagen bezig zijn met haar onderzoek. Ben jij op zoek naar een enthousiaste student die houdt van aanpakken, dan is Jessica de student voor jou!

Dit kan Jessica voor je doen

- Een marktonderzoek
- Een positioneringsonderzoek
- Een klantbehoefte onderzoek
- Een social media onderzoek
- Evenementen organiseren
- Verkopen van producten
- Social media bijhouden
- Schrijven van content
- Procesoptimalisatie

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Adviesrapport Koornstra & co

Deze distributeur wilde kijken wat de mogelijkheden waren in de groente en fruitmarkt in Noorwegen. Jessica heeft in teamverband een analyse gemaakt van de DESTEP-factoren, de marktomgeving en de risico´s van zakendoen in Noorwegen.

Adviesrapport Careyn

Deze zorginstelling wilde een duidelijk overzicht van het effect van de politieke maatregelen voor zorgontvangers (vooral gericht op mantelzorg). In dit onderzoek heeft Jessica in teamverband interviews en enquêtes, een SWOT- en DESTEP-analyse uitgevoerd.