Enthousiaste en resultaatgerichte student technische bedrijfskunde is op zoek naar een afstudeerstage!

Sander

Sander gaat graag aan de slag met procesoptimalisatie met technische aspecten!

Dit is Sander

Even voorstellen! Dit is Sander, een zeer gemotiveerde technische bedrijfskunde student die van aanpakken weet! Hij heeft altijd zijn zaakjes netjes op orde en streeft altijd naar een goed eindresultaat.

Tijdens zijn studie heeft hij voor extra studiepunten een onderzoek uitgevoerd bij zijn huidige werk wat te maken had met de logistieke herstructurering, wat moet leiden tot kostenreductie en een verbetering van de logistieke performance. Zijn onderzoek en plan zullen ook door de organisatie doorgevoerd worden. Daarnaast heeft hij verschillende onderzoekprojecten binnen zijn studie gehad.

Sander wordt erg enthousiast en behaald uitstekende resultaten op vakken die gaan over wiskunde, statistiek, onderzoeksvaardigheden en logistiek. Daarnaast is Sander erg perfectionistisch waarmee hij altijd streeft naar een goed en volledig eindresultaat. Sander is in staat zijn mannetje te staan en om echt gas te geven als hij iets wil bereiken.

Sander zoekt per februari een afstudeerstage waarbij hij 5 dagen in week aanwezig kan zijn. Gedurende 20 weken zal hij een onderzoek uitvoeren omtrent procesoptimalisatie met een technisch aspect.

Dit kan Sander voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens de studie Technische Bedrijfskunde (bedrijfsmanagement MKB) heeft Sander een extra opdracht uitgevoerd bij een zorginstelling. Dit project had als doel een nieuw logistiek plan te schrijven waarbij er minder tijd nodig is voor de standaardwerkzaamheden en de medewerkers in de toekomst lichamelijk ontlast zouden worden. Sander heeft hierbij geleerd hoe hij moet omgaan met weerstand van de medewerkers van de logistieke dienst binnen het bedrijf. Hierbij heeft Sander de rol als leider gehad.

Voor een ander project heeft Sander in een productiebedrijf de doorlooptijden verkort door voorraden weg te nemen, efficiënter te werken en de planning anders in te delen. Hierbij heeft hij geleerd om onderbouwd moeilijke beslissingen te nemen m.b.t. het schrappen van een aantal minder rendabele producten. Sander heeft gedurende dit project de rol als teamplayer en leider gehad.