Dion, een student Bedrijfskunde op zoek naar een uitdagende afstudeerstage

Dion

Aan de slag als ERP Consultant.

Dit is Dion

Mag ik je voorstellen aan Dion? Een studente Bedrijfskunde die per februari op zoek is naar een afstudeerstage van 20 weken. Na het afronden van zijn middelbare school op Curaçao heeft Dion eerst een aantal jaar gewerkt, waaronder richting de IT. Daar waar hij een gouden toekomst zag in de combinatie tussen zowel IT alsook Bedrijfskunde, besloot hij om voor zijn huidige studie te kiezen en daar is hij op het moment nog steeds zeer blij mee!

Voor de afronding van zijn studie zoekt Dion op dit moment een afstudeerstage, waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen en bewijzen. Naast zijn IT-gerelateerde interesses en ervaring, heeft hij ook een grote ervaring omtrent procesoptimalisatie alsook consultancy opgedaan. Dit zijn dan ook onderwerpen waar hij zichzelf graag in verder doorpakt. Dit zijn enkele voorbeelden van richtingen die hij interessant vindt en waar hij een opdracht over zou willen schrijven.

Woorden die Dion omschrijven:
- Oplossingsgericht
- Analytisch
- Creatief
- Eerlijk
- Direct

Dion is een directe en oplossingsgerichte student, die soms gestructureerder te werk mag gaan. Dion is zichzelf hiervan bewust, werkt hier ook al bewust aan, en geeft hierbij aan dat eerlijke tussentijdse feedback alsook reflectie hem hierbij verder zal helpen. Verder geeft Dion aan het belangrijk te vinden dat eerlijkheid voorop staat en hij kan het erg waarderen als er een fijne sfeer onderling heerst. Daarnaast wil Dion zeker meewerken tijdens zijn afstuderen, maar hij geeft hierbij direct aan het onderzoek niet uit het oog te willen verliezen.

Dit kan Dion voor je doen

* Aan de slag met een strategisch vraagstuk
* Processen analyseren en optimaliseren
* IT-gerelateerde werkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Aderans Benelux: Opdracht in scriptie vorm intern bij Aderans. Hier is onderzoek gedaan naar een efficiëntere manier van voorraadbeheer, en tegelijkertijd de huidige voorraad te reduceren. Onderzoek heeft uiteindelijk geleid tot de implementatie van een ERP systeem.

Minor Business Solutions:
Bij deze minor ben ik een halfjaar intern bij een organisatie gegaan. Hier leer je zowel de bedrijfsvoering als de systemen kennen en toe te passen op verschillende opdrachten. Uiteindelijk heb ik een opdracht met verbetering van CSR geschreven.

Stage projectmanagement:
Tijdens mijn stage als projectmanager ben ik ondersteunend geweest bij de implementatie van diverse IT projecten waaronder een search engine, ticketingsysteem, CRM oplossing & sollicitatiesysteem.
Bij deze projecten bij ik onderzoeksfase ingestapt en bij enkele ben ik tot aan de implementatie betrokken geweest.

Applicatiebeheerder:
Tijdens mijn stage was al duidelijk dat ik affiniteit heb met IT projecten. Direct na mijn stage ben ik dan ook fulltime aan de slag gegaan als applicatiebeheerder. Hierin heb ik in diverse applicaties gewerkt en mijn vooral gericht op het optimaliseren, ontwerpen en bouwen van oplossingen binnen een SaaS applicatie. Naast het werken in het systeem is er ook een stuk verandermanagement aan te pas gekomen. In mijn werk probeer ik zo creatief mogelijk te zijn maar wel op een resultaatgerichte manier.