Resultaatgerichte SBRM student op zoek naar een uitdagende job binnen het vak HRM!

Celine

Celine denkt graag mee op strategisch niveau!

Dit is Celine

Graag stel ik je voor aan Celine, een student SBRM die momenteel op zoek is naar een uitdagende job binnen het vakgebied HRM. Celine heeft na haar vmbo gekozen voor de MBO opleiding front-manager. Echter vond ze deze studie te makkelijk en wilde ze graag meer kennis vergaren over algemene bedrijfsvoering. Vandaar dat ze vervolgens heeft gekozen om door te studeren en te beginnen met de opleiding Small Business en Retail Management op HBO niveau.

De vakken die Celine het meeste aanspreken zijn voornamelijk ; HRM, bedrijfsmanagement en communicatie. Ze vindt het leuk om bedrijfsprocessen te analyseren en deze ook te verbeteren. Ze merkt dat al haar kennis die ze heeft opgedaan de laatste jaren hierbij samenkomt. Tijdens haar stage bij de Makro heeft Celine de afdeling klantencontact ondersteunt. Hier heeft ze kennis opgedaan van het gehele proces rondom de klantenafhandeling van de Makro. Het loyaliteitsprogramma heeft ze daarnaast ook onder de loep genomen en verbeterd.

Celine heeft de minor effectief leiderschap; HRM voor managers gevolgd. Ze heeft voor deze minor gekozen omdat ze denkt dat het succes van veel veranderingen binnen bedrijven een succes worden als je snapt wat de medewerkers hiervan denken. De rol van het personeel is volgens haar cruciaal bij een belangrijke verandering. Daarnaast vindt ze naast de processen binnen de organisatie de personele organisatie ook heel interessant.

Celine is op dit moment aan het afstuderen op de recruitment afdeling bij een organisatie. Bij haar afstudeerstage houdt Celine zich bezig met het stroom beleid binnen de organisatie Celine zoekt uiteindelijk een baan binnen de HRM afdeling.

Ik heb Celine leren kennen als een vrolijke en gedreven kandidaat. Een belangrijke drijfveer en uitdaging voor Celine zijn inhoudelijk zinvolle activiteiten van een zeker niveau. Dit geeft haar het gevoel van nuttig bezig zijn. In haar vrije tijd is Celine vooral bezig met sporten en is ze vaak met vriendinnen te vinden.

Kan Celine bij jullie aan de slag?

Dit kan Celine voor je doen

- Administratieve werkzaamheden HRM
- Stroom beleid inzichtelijk maken
- Recruitment

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Celine heeft tijdens de afstudeerperiode van haar opleiding een scriptie geschreven in de richting van HR. De opdracht was om te onderzoeken hoe een recruitmentbureau de gedetacheerde medewerkers kan binden en boeien. Hiervoor is het complete proces omtrent het stroombeleid in kaart gebracht en zijn de wensen en behoeften van de gedetacheerde medewerkers achterhaald. Aan de hand van het onderzoek is er een advies uitgebracht en vervolgens is dit uitgewerkt in een implementatieplan.

Celine heeft tijdens de minor ‘Effectief leiderschap: HRM voor Managers’ een onderzoek gedaan bij een verzekeringsmaatschappij. De opdracht was gericht op peoplemanagement en de rol van een manager. Facetten die in het plan aan de orde zijn gekomen waren onder andere bedrijfskunde, HRM beleid- en instrumenten, arbeidsrecht, HR Accounting etc.

Celine heeft in het vierde blok van leerjaar twee een eigen onderneming mogen opstellen en het daarbij behorend ondernemingsplan. De opdracht was om een plan te schrijven voor een nieuw winkelconcept dat innovatief, toekomstbestendig en winstgevend is. Facetten die in het plan aan de orde zijn gekomen waren onder andere concept uitwerking, positionering, omni-channel, risico's, kosten etc. Zij hebben een taartenwinkel ontworpen. Hierbij heeft zij met haar projectgroep een 8,2 gekregen!