Student werktuigbouwkunde op zoek naar bijbaan in regio Eindhoven!

Omar

Omar kan voor jullie aan de slag met taken richting calculaties of andere werktuigbouwkundige taken

Dit is Omar

Graag stel ik je voor aan Omar, student werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven. Omar is bezig aan zijn laatste jaar en wil graag zijn tot nu opgedane kennis toepassen in een studiegerelateerde bijbaan. Omar kan voor jullie drie dagen in de week aan de slag.

In 2013 is Omar vanuit Oman naar Europa verhuisd. Hij heeft eerst anderhalf jaar cursussen Engelse taal en cultuur gevolgd ter voorbereiding op zijn studie werktuigbouwkunde in Eindhoven. Deze keuze is hem goed bevallen. Hij heeft vooral interesse in calculaties, thermodynamica, materialen en productie. Omar heeft stage gelopen in een bedrijf wat thermodynamica systemen maakte. Hier heeft hij de efficiency van het systeem onderzocht en een advies voor verbetering opgesteld.

Omdat hij zijn horizon wilde verbreden heeft Omar gekozen voor de minor embrace technology waarbij hij uitgedaagd werd om technologie in te zetten voor sociale en innovatieve doeleinden. Dit lag Omar ook goed. Hij heeft eerder al bijgedragen aan het ontwerpen van een sport tracker voor boxers voor een start up.

Omar kan goed overweg met Arduino programming, Siemens NX10 en Solidworks. Hij heeft basiskennis van LabVIEW, MATLAB en Autocad.

Ik heb Omar leren kennen als een oprechte jongen en een echt doorzetter. Naast zijn studie sport hij in de sportschool en voetbalt hij graag.

Kan Omar bij jullie op gesprek komen?

Dit kan Omar voor je doen

- het ontwerpen van nieuwe machines
- meewerken bij de werkvoorbereiding of engineersafdeling
- ontwerpen van een neiuwe productielijn