Gabriel student Werktuigbouwkunde op zoek naar een meewerkstage per september

Gabriel

Gabriel is een breed georiënteerde student die zich bezig kan houden met verschillende werktuigbouwkundige werkzaamheden en daarnaast problemen kan onderzoeken

Dit is Gabriel

Mag ik je voorstellen aan Gabriel (23)? Een student Werktuigbouwkunde die voor september op zoek is naar een meewerkstage. In het derde jaar van zijn opleiding gaat Gabriel 20 weken stage lopen, waarbij hij ondersteuning kan bieden aan het huidige team en zijn eigen expertise daarop los kan laten. Tijdens zijn stage wil Gabriel zich graag bezig houden met het onderzoeken van huidige problemen of verbeterpunten. Hij wil dan ook graag binnen het werkveld aan de slag, om meer ervaring op te doen en zelf ook stappen te gaan maken.

Na het afronden van de middelbare school, heeft Gabriel de keuze gemaakt om te starten met de opleiding Aerospace Engineering. Na 3 blokken kwam hij er alleen achter dat de formaliteit van de opleiding niet overeen kwam met de professionaliteit. Nadat hij had besloten om met de opleiding te stoppen, heeft hij 2 jaar lang gewerkt. Tijdens deze periode is Gabriel er wel achter gekomen dat hij graag een vakgebied wilde gaan leren en voor hem stond engineering hierbij centraal. Hierdoor is hij bij de opleiding Werktuigbouwkunde uitgekomen, die uiteindelijk goed bij zijn interesses aansluit. Binnen zijn opleiding vindt Gabriel vooral de wiskundige vakken en het ontwerpen wat daarbij komt kijken interessant. Daarnaast vindt hij energietechniek erg interessant, waarbij hij zich bezig houdt met verduurzaming.

Tijdens zijn opleiding heeft Gabriel zich al bezig gehouden met verschillende projecten, waaronder een project waarbij zij een radioactieve doos hebben ontworpen. Onderaan de pagina is meer te vinden over de verschillende projecten die Gabriel heeft uitgevoerd. Naast het uitvoeren van projecten heeft Gabriel ook al ervaring opgedaan met technisch tekenen en tekeningen van 2D naar 3D converteren en andersom. Daarnaast kan hij P&ID tekeningen uitlezen, in kaart brengen en daarnaast ook verbeteren.

Zelf staat Gabriel bekend als een nuchter persoon die graag een luisterend oor biedt. Naast een rustig persoon is Gabriel ook erg sportief en heeft hij op hoog niveau geschaatst. Door een hevig ongeluk gaat dat op dit moment niet meer, maar hij is hard bezig om weer terug te komen. Woorden die Gabriel omschrijven:

- Vastberaden
- Technisch
- Sportief
- Gefocust
- Nuchter

Dit kan Gabriel voor je doen

✔ Technische tekenen
✔ 2D tekeningen naar 3D converteren en andersom
✔ P&ID uitlezen, in kaart brengen en verbeteren
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Gabriel heeft afgelopen aan jaren aan meerdere projecten gewerkt. Een van de projecten waar Gabriel aan heeft gewerkt was het ontwerpen van een klimmende hijskraan. Deze hijskraan maakte gebruik van de mast van een windmolen om zichzelf op te tillen. Gabriel's rol tijdens dit project was 3d tekenaar en gesprek leider.

Gabriel heeft als tweede project een M&M vul machine ontworpen. Als eis van de opdrachtgever moest de vulmachine gebruik maken van een pneumatische cylinder en een electro motor. Daarnaast moest de machine monteer baar zijn op een vooraf afgesproken balk. Deze opdracht heeft Gabriel in zijn eentje uitgevoerd, wat inhoud dat Gabriel onderzoek heeft gedaan ontwerpen heeft bedacht en vervolgens een ontwerp heeft uitgewerkt in 3d.;