Enthousiaste jongeman op zoek naar een uitdagende bijbaan!

Kai

Dit is Kai

Maak kennis met Kai, een student werktuigbouwkunde die op zoek is naar een uitdagende bijbaan.

Kai is vorig jaar gestart met zijn opleiding werktuigbouwkunde. Hij startte deze opleiding na zijn VWO opleiding, omdat hij altijd veel affiniteit met techniek heeft gehad. Tijdens zijn opleiding heeft Kai veel geleerd omtrent zijn opleiding. Denk hierbij aan tekenen met Autocad, Solidworks, processen en stromingsleer.

Tijdens zijn opleiding kwam Kai er alleen wel achter dat de studie op HBO niveau niet helemaal zijn ding was. Daarom heeft Kai ervoor gekozen om zijn opleiding op WO te gaan vervolgen. Maar om de tijd te vullen tot zijn opleiding weer verdergaat is Kai opzoek naar een uitdagende bijbaan.

Voor een jaar lang is Kai op zoek naar een bijbaan waar hij minimaal 24 uur per week kan werken. In de eerste maanden wil hij zich naast zijn bijbaan bezig houden met cursussen om zijn kennis nog meer te verbreden. Daarna is Kai in de mogelijkheid om nog meer te gaan werken.

Kai is op zoek naar een bijbaan waarbij hij zich minder bezig moet houden met onderhoud van machines, maar meer mag gaan tekenwerk mag gaan doen. Is er een plek binnen uw organisatie voor Kai?

Dit kan Kai voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Kai heeft in zijn eerste jaar werktuigbouwkunde individueel onderzoek gedaan naar het gebruik van een zonnecollector. Deze opdracht was bedoeld om zowel het onderzoekend vermogen van Kai te testen, als de vaardigheid om de juiste klantwensen te achterhalen en deze te verwerken in het eindproduct. Het onderzoek is besteed aan methoden die huidige zonnecollectoren gebruiken, efficiënter te maken in elk te bedenken opzicht. Verschillende technieken en systemen zijn hierbij met elkaar vergeleken en uiteindelijk is hiervan met onderbouwing van berekeningen, een AutoCad model en wetenschappelijke artikelen een testopstelling van gemaakt. Uiteindelijk heeft Kai dit project afgesloten met een 8,7.

Kai heeft in zijn eerste jaar werktuigbouwkunde in een projectgroep meegeholpen aan de ontwikkeling van een door de mens aangedreven afkoeler. Voor een fictionele opdrachtgever werd er gewerkt in een projectgroep van 5 personen. Hierbij is er een volledig ontwerptraject gevolgd, waarbij er uitgebreid onderzoek gevoerd werd naar verschillende koelprincipes, simulaties gerealiseerd werden, concepten uitgewerkt werden in SolidWorks en deze uiteindelijk geverifiëerd werden met behulp van handberekeningen. De afkoeler was uiteindelijk in staat om een ruimte van een liter vanaf kamertemperatuur 5 graden te laten afkoelen binnen 45 minuten. In dit project heeft Kai de mogelijkheid gehad om als voorzitter aan zijn leiderschapskwaliteiten te werken.