Nienke, een student Communicatie en informatiewetenschappen op zoek naar een administratieve bijbaan

Nienke

Nienke is een gemotiveerde student die aan de slag wil gaan met administratieve werkzaamheden

Dit is Nienke

Mag ik je voorstellen aan Nienke? Een studente Communicatie en informatiewetenschappen die per direct op zoek is naar een bijbaan naast haar studie. Tijdens de minor Planologie is Nienke erachter gekomen dat haar interesses daadwerkelijk binnen dit vakgebied liggen. Daarom lijkt het haar interessant om binnen de planologie/bouw/project ontwikkeling aan de slag te gaan. Zij zou graag administratieve werkzaamheden op zich nemen, waarnaast zij verdere kennis op kan doen over de desbetreffende sector. Nienke zal rond de 16 uur per week beschikbaar zijn en tijdens de vakantie meer dagen.

Na de middelbare school heeft Nienke de keuze gemaakt om naar Utrecht te verhuizen en Communicatie en informatiewetenschappen te gaan studeren. Deze master past goed bij haar en zij zit daarnaast helemaal op haar plek bij de minor Planologie. Nienke heeft dan ook vanuit haar opleiding een eerdere stage gelopen als communicatief medewerker. Hierover is onderaan de pagina meer te vinden. Na haar stage is zij bij het bedrijf blijven werken, alleen begonnen de werkzaamheden haar te eentonig worden. Omdat de minor haar zo aanspreekt wil zij liever binnen de planologie/bouw/project ontwikkeling werken.

De vriendinnen van Nienke geven aan dat zij erg betrokken is en veel initiatief toont. Daarnaast kan zij de sfeer er goed inhouden. Daarnaast brengt zij ook zeker gezelligheid met zich mee en zorgt zij voor een gezellige sfeer binnen het team. Woorden die Nienke omschrijven zijn:

- Sociaal
- Leergierig
- Kwaliteit gericht
- Verantwoordelijk
- betrokken

Dit kan Nienke voor je doen

✔ Administratieve werkzaamheden
✔ Ondersteunen op verschillende afdelingen
✔ 16 uur per week beschikbaar

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Nienke heeft 11 maanden bij Tsuru NL gewerkt. Hier werkte ze mee aan het opzetten en uitwerken van verschillende marketingcampagnes. Het bedenken en uitwerken van content voor hun social media kanalen hoorde ook bij de werkzaamheden.

Nienke volgt de minor planologie aan de Universiteit van Utrecht. Voor een van de bijbehorende cursussen heeft ze samen met zeven andere studenten aan een project gewerkt in samenwerking met de gemeente Amsterdam. Hierbij moest er een nieuwe invulling voor de Oostelijke binnenstad van Amsterdam worden uitgewerkt. Het eindcijfer was een 7,5.