Student International Business and Management op zoek naar een marketing gerelateerde meewerkstage

Erfan

Erfan kan ondersteuning bieden aan het marketing team en onderzoek uitvoeren.

Dit is Erfan

Mag ik je voorstellen aan Erfan (22)? Een student International Business and Management, die op zoek is naar een marketing gerelateerde meewerkstage. Per september is Erfan op zoek naar een internationaal bedrijf, waar hij 20 weken lang, 5 dagen per week mee gaat werken binnen de marketingafdeling. Tijdens zijn stage wil Erfan graag zijn opgedane kennis in de praktijk toepassen en daarnaast een onderzoek uitvoeren.

Vanaf de havo wist Erfan nog niet welke richting hij op wilde gaan, waardoor hij voor een brede studie heeft gekozen en hij tijdens zijn studie kan achterhalen waar zijn interesses liggen. Hierdoor is hij er uiteindelijk achter gekomen dat zijn interesses toch echt richting finance en marketing gaan. Zoals hij zelf aangeeft heeft hij al veel ervaring op het gebied van finance en wil hij tijdens deze stage juist zijn kennis op marketinggebied gaan toepassen. Erfan gaat zich het liefst bezig houden met online marketing en dan vooral de creatieve kant daarvan, maar staat daarnaast zeker open voor andere marketing gerelateerde werkzaamheden.

Tijdens zijn opleiding heeft Erfan verschillende projecten uitgevoerd, waaronder een marketing communicatie plan. Tijdens dit project moest Erfan in groepsverband een bedrijf kiezen, waar zij een business case en marekting communicatieplan voor moesten schrijven. Hierbij is ook gekeken naar verschillende Social media kanalen, en een strategie opgesteld. Over zijn verschillende projecten is in de bijlage meer te vinden.

Erfan staat bekend als iemand die veel om zijn familie geeft en alles voor ze over heeft. Hij zal zijn familie ten alle tijden ondersteunen en klaarstaan voor zijn naasten. Wel merkt Erfan dat hij vaker tijd voor zichzelf vrij wil maken. Woorden die Erfan omschrijven:
- Gedisciplineerd
- Hardwerkend
- Gemotiveerd
- Creatief
- Oplossingsgericht

Dit kan Erfan voor je doen

✔ 5 dagen per week meewerken
✔ Marketing gerelateerd werkzaamheden oppakken
✔ Ondersteuning bieden
✔ Onderzoek uitvoeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Website en SEO: Erfan heeft voor een schoolproject een website moeten bouwen. Dit is gedaan met Wixx, een websitebuilder. Verder heeft Erfan ook bij zijn werk een website gebouwd. Dit is gedaan via Wordpress. Hier heeft Erfan zelf kennis op gedaan over SEO (lokaal). Het doel was om de website goed bereikbaar te houden voor potentiële klanten. De website staat momenteel lokaal op de top 3 bij meest bekende trefwoorden voor het desbetreffende bedrijf.

Business development: Over de gehele studie is zowel iedere block door Erfan een business plan en Business expansion report over een bedrijf gemaakt. Daarbij is ook gekeken hoe een bedrijf haar processen kan verbeteren. Hierbij is kennis over; finance, marketing, operation, HR, supply chain en duurzaamheid opgedaan.

De Sterren Interieur: Erfan heeft zich bij dit bedrijf ontwikkeld in verkoop, en is daardoor ook erg commercieel. Bij dit bedrijf is zijn doel altijd geweest om een x% omzetgroei te behalen. Daarbij heeft hij toegang gehad tot de gehele boekhouding, Marketing en verkoop. Erfan was met name verantwoordelijk voor marketing campagnes en de verkoop.