International business student Dianne opzoek naar een marketing gerelateerde bijbaan.

Dianne

Dianne kan ondersteuning bieden aan het marketing team

Dit is Dianne

Mag ik je voorstellen aan Dianne (20)? Dianne is een International Business student die per september op zoek is naar een marketing-gerelateerde bijbaan. Dianne zit in haar vierde jaar en gaat in oktober voor 5 maanden naar Griekeland waar zij haar minor gaat volgen. Naast haar minor wil Dianne haar opgedane kennis op marketing gebied graag toepassen in de vorm van een bijbaan voor 12 tot 16 uur werken per week.

Nadat Dianne haar havo heeft afgerond wist ze niet goed wat ze wilde doen, maar ze wist wel dat ze economie leuk vindt. Tijdens haar opleiding is Dianne erachter gekomen, dat haar interesse daadwerkelijk naar marketing uitgaat en dat zij hier graag meer over wil leren. Dit is uiteindelijk een van de redenen geweest dat zij in Barcelona een marketing-gerelateerde stage heeft gelopen. Uiteindelijk blijkt dit een goede keuze te zijn geweest, aangezien zij het naar haar zin heeft gehad en daarnaast veel ervaring op marketinggebied heeft opgedaan.

Ook heeft Dianne al ervaring op het gebied van marketing, maar gaf ook direct aan dat ze hier nog veel over wil leren. Afgelopen half jaar heeft ze stage gelopen bij een internationale organisatie, waarbij ze zichzelf vooral bezig heeft gehouden met het schrijven van content in de vorm van blogs, maken van nieuwsbrieven en SEO. Op het gebeid van SEA heeft Dianne minder ervaring, maar zij wil daar graag meer over leren.

In het derde jaar heeft Dianne de minor smart solutions gevolgd, waarbij zij in groepsverband met verschillende opleidingen een onderzoek heeft uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek voor Plopsaland, hebben zij achterhaald hoe de entertainment binnen het park beter ingericht kan worden richting de horeca. Onderaan de pagina zijn verschillende projecten te vinden die Dianne tijdens haar opleiding uitgevoerd heeft.

Dianne staat bekend als een zorgzaam persoon die altijd probleem oplossend denkt. Daarnaast is zij erg energiek en haalt zij energie uit het helpen van anderen, waardoor zij goed samen kan werken met anderen. In een bijbaan wil Dianne graag uitgedaagd worden en nieuwe dingen leren op het gebied van marketing.

Woorden die Dianne omschrijven:
✔ Betrouwbaar
✔ Flexibel
✔ Snel van begrip
✔ Initiatiefrijk
✔ Creatief

Dit kan Dianne voor je doen

✔ Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
✔ Diverse marketing-gerelateerde werkzaamheden
✔ Teksten schrijven voor blogartikelen en nieuwsbrieven
✔ SEO geoptimaliseerde teksten schrijven