Nabil is een master supplychain student en is per februari op zoek naar een afstudeeropdracht voor de periode van 5 maanden.

Nabil

Nabil heeft veel ervaring met de supply chain en data analyse

Dit is Nabil

Graag stel ik je voor aan Nabil!

Nabil was een Commerciële Economie student die zijn opleiding heeft afgerond. Nu is hij een student in master supplychain. Voordat hij aan zijn HBO studie begon heeft Nabil Media Management MBO niveau 4 afgerond. Nabil heeft voor de studie Commerciële Economie gekozen omdat hij het interessant vindt om te zien hoe bedrijven kunnen groeien door het inzetten van marketingmiddelen. Nabil heeft zijn eerdere stage gelopen in Japan. Hier is hij bij een start up aan de slag gegaan en heeft hij zich bezig gehouden met website optimalisatie. Daarnaast heeft hij tijdens deze stage meegewerkt op de sales afdeling. Zijn taken waren o.a. koude acquisitie plegen via social media. Als verdieping in zijn studie heeft Nabil de minor gericht op big data gedaan. Tijdens deze minor stond centraal hoe data invloed heeft op marketing.

In het derde jaar heeft Nabil een vak gevolgd met logistieke aspecten en dat trok hem erg aan. Nu zoekt hij een probleemstelling om op te lossen binnen de supply chain met een internationale invalshoek. Tijdens zijn opdracht wil Nabil graag optimaliseren van processen. Het puzzelen en rekenen vindt het leukste aan de master. Nabil wil daarin echt een accountmanager zijn over de processen.

De volgende vijf woorden omschrijven Nabil:

- Ambitieus
- Doorzetter
- Taakgericht
- Resultaatgericht
- Kritisch

Nabil wilt zich graag in logistiek nog verder ontwikkelen.

Is Nabil de kandidaat die bij jullie aan de slag kan?

Dit kan Nabil voor je doen

- Supplychain plan
- Data analyses
- Accountmanager logistiek