Sociale en gedreven student logistics management is per direct op zoek naar een onderzoeksstage! (regio Breda)

Martijn

Martijn gaat graag aan de slag met een onderzoek omtrent een logistiek vraagstuk.

Dit is Martijn

Maak kennis met Martijn: deze student logistics management is per direct beschikbaar om een onderzoek dat speelt binnen uw organisatie op te pakken en om hier advies over uit te brengen. Gedurende een periode van drie maanden is Martijn fulltime inzetbaar.

Voordat Martijn aan zijn huidige opleiding begon, heeft hij eerst de drie jarige opleiding internationale groothandel gevolgd. Deze keuze maakte hij omdat hij nog niet precies wat hij wilde doen, dit een brede opleiding was en hij een economisch profiel had. Gedurende de drie jaar dat hij deze opleiding volgde, werd hij het meest enthousiast van de logistieke vakken. Dit was dan ook de reden dat hij voor zijn huidige opleiding koos.

Gedurende zijn mbo opleiding heeft Martijn al twee keer eerder stage gelopen. Twee keer als commercieel medewerker, waar hij voornamelijk heeft meegewerkt in het orderproces. Van inkomende orders tot uitgaande orders. Gedurende zijn huidige opleiding heeft Martijn een keer eerder stage gelopen. Afgelopen jaar heeft hij drie maanden onderzoek gedaan bij Kien Logistics Management. Momenteel zoekt Martijn nog een soortgelijke stage!

Aankomend schooljaar moet Martijn zich verdiepen middels een minor en het staat voor hem al vast dat hij voor de minor 'supply chain management' gaat. Tijdens deze minor gaan studenten onderzoek doen naar de supply chain van Samsung en deze verder optimaliseren.

Martijn omschrijft zichzelf als sociaal, leergierig, enthousiast en als iemand die graag wordt uitgedaagd. Hetgeen wat hij graag zou willen verbeteren is dat hij wat sneller het initiatief mag nemen. Een mooi leerdoel voor deze stage!

Naast school werkt Martijn in de horeca en voetbalt hij bij een voetbalvereniging in Breda in een vriendenteam.

Martijn zoekt nog steeds een passende opdracht. Kan hij bij jullie langs komen voor een sollicitatiegesprek?

Dit kan Martijn voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Martijn heeft bij zijn vorige logistieke onderzoeksstage onderzoek moeten doen naar de kritieke punten van het orderproces Europese Distributie voor Kien Logistics Management. Deze kritieke punten zouden dan vervolgens als handvaten moeten dienen voor het bouwen van een operationeel dashboard voor de afdeling. Martijn heeft hierbij in eerste instantie de huidige situatie in kaart gebracht. Vervolgens heeft Martijn deze geanalyseerd en ook door middel van interviews en goed overleg op de afdeling de kritieke punten bepaald. Tot slot heeft Martijn ook gekeken naar hoe dit dashboard eventueel vorm zou moeten krijgen en wat dat zou gaan kosten en opleveren voor Kien Logistics Management. Martijn heeft deze onderzoeksstage uiteindelijk afgesloten met een 7.