Logistieke student is opzoek naar afstudeerstage

Claudia

Claudia kan zich bezighouden met proces optimalisatie, HRM of duurzaamheid binnen de organisatie

Dit is Claudia

Ik wil je graag voorstellen aan Claudia! Claudia is een student HBO Logistiek en zit in het laatste jaar van haar studie. Op dit moment is zij druk op zoek naar een passende afstudeerstage waar zij vanaf april aan de slag kan gaan met haar scriptieonderzoek. Haar afstudeerstage duurt 20 weken en naast het uitvoeren van een waardevol onderzoek voor de organisatie is Claudia ook bereidt om wat relevante werkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan 2 a 3 dagen meewerken en de overige dagen aan het onderzoek (onderwerp: bijv. ISO, interne processen of verduurzaming).

Claudia is een erg positief persoon, harde werkster maar ook zeker houdt van gezelligheid. Claudia kijkt soms wel de kat uit de boom maar heeft verder absoluut geen probleem om zich open te stellen binnen een organisatie.

Claudia heeft een jaar fulltime gewerkt bij haar vorige stage in de logistiek waarbij zij de planning en HR op haar nam. Hierdoor heeft ze daar de nodige ervaring in opgebouwd. Claudia heeft tijdens haar stage en werk ook ervaring opgebouwd met verschillende logistieke systemen maar vanuit de opleiding ook met Excel en Powerpivot.

Woorden die Claudia omschrijven:
✔ Leergierig
✔ Positief
✔ Harde werkster
✔ Doelgericht

Geinteresseerd in een kennismaking met Claudia? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Claudia voor je doen

- Proces optimalisatie
- Verduurzaming binnen het bedrijf of productie
- HR

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In jaar 3 heeft Claudia samen met klasgenoten een advies geschreven over het verduurzamen van een fictief schoenenmerk. De situatie hier was dat door Corona samenwerken extra werd vermoeilijkt en de groepsgenoten hierdoor geen initiatief toonden.
Claudia nam hierdoor de leidende rol op zich waar de anderen van zich af lieten weten. De aanpak die Claudia hier heeft gebruikt is als groepsleider duidelijke taakverdeling gemaakt en het vaak evaluerend van elkaars werk. Hierbij was het positief afronden van het project het eind resultaat.