Logistiek studenten Lou en Bente zijn per november op zoek naar een uitdagende meewerkstage tot en met april 2023!

Lou

Dit is Lou

Maak kennis met Lou en Bente! Twee logistiek studenten die momenteel in het tweede jaar van hun opleiding studeren. Van de opleiding moeten studenten samen sage lopen in het tweede jaar, maar dit vinden Lou en Bente totaal niet erg. Uit eerdere projecten weten ze wat ze aan elkaar hebben en goed met elkaar kunnen samenwerken. Het voordeel van stagiaires is dat ze elkaar kunnen helpen en verbeteren waar nodig is. Tijdens de stageperiode werken ze 4 dagen voor jouw bedrijf, waarvan ze ook 1 of 2 dagen aan het onderzoek moeten besteden. Dit onderzoek zouden ze het liefst willen doen op het gebied van procesoptimalisatie, bijvoorbeeld suppluy chain.

Zowel Lou en Bente hebben na hun havo gekozen voor de opleiding logistiek omdat ze de economische kant van logistiek erg leuk vinden. Logistiek heb je overal voor nodig en dat is dan ook het gene wat hun interesseert. Ook hebben hebben ze in het eerste jaar meerdere projecten gedaan waarbij ze voor echte opdrachtgevers werken. Ze kregen energie van de processen die ze konden verbeteren, maar ook direct konden uitvoeren. Ze weten dan ook zeker dat ze later in de logistieke sector gaan werken.

Lou en Bente geven aan dat ze vooral ervaring hebben opgedaan door projecten uit het eerste jaar. Beide hebben een bijbaan in de horeca of in de supermarkt gehad en dus weinig betrekking op logistiek. Beiden willen dan ook tijdens hun stage een opdracht op het gebied van supply-chain of warehousemanagement uitvoeren. Met als doel om een leerzame ervaring op te doen! Hierbij maakt het niet uit of de opdracht in het Engels is, of dat ze veel met Excel moeten werken.

Tijdens de intake hebben Lou en Bente elkaar beschreven. Hierbij vertelde Lou over Bente dat ze zorgvuldig, spontaan, sociaal en een harde werker is. Bente zegt dat Lou betrouwbaar, sociaal, slim een echte leider is.

Wilt u in contact komen met Lou en Bente? Neem dan direct contact met mij op!

Dit kan Lou voor je doen

✔ 2 of 3 dagen meewerken van twee studenten
✔ Onderzoek gericht op supply-chain warehousemanagement
✔ Meewerken logistieke afdeling
✔ Een frisse blik op een complex probleem