HBO student logistiek en economie opzoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Steyn

Dit is Steyn

Voor je ligt het profiel van Steyn (25 jaar) uit Hoogkarspel. Steyn is voor zijn HBO opleiding logistiek en economie (logistic engineering) opzoek naar een afstudeerstage. Tijdens deze periode van 5 maanden zal hij 2 a 3 dagen bezig per week bezig zijn met een waardevol onderzoek en de overige dagen zichzelf inzetten voor de organisatie en ondersteunen waar nodig. Idealiter wel met taken die ook zijn onderzoek versterken.

Steyn koos ongeveer 4 jaar geleden voor deze opleiding omdat hij altijd al wel geïnteresseerd was in economie, maar eigenlijk niet de keuze wilde maken voor een "standaard" economie studie. Doordat hij breed georiënteerd is kwam hij uiteindelijk uit op de opleiding logistiek en economie bij de Hogeschool van Amsterdam en dat sprak hem erg aan. Hier leert hij de logistieke processen in bedrijven en organisaties te analyseren, te managen en te verbeteren. Dit kan betrekking hebben op goederen, informatie, mensen of geld.

Naast de vele theorie heeft Steyn ook een minor over het onderwerp: international business and city logistics gevolgd. Tijdens deze minor heeft hij een onderzoek gedaan naar verschillende methode van transport. Daarnaast heeft hij ook nog praktijk ervaring in de vorm van een meewerkstage en onderzoekstage gedaan. Zijn meewerkstage deed hij bij een e-commerce platform en hier was hij verantwoordelijk voor het logistiek proces van het voorraadbeheer, verkoop/ inkoop en andere logistieke processen. Zijn onderzoekstage heeft Steyn gedaan een agrarisch bedrijf. Hier is hij bezig geweest met een onderzoek naar het internationale transport en de verpakkingsmethodes van bloembollen.

Naast zijn studie werkt Steyn al 11 jaar bij het zelfde agrarische bedrijf en voert daar diverse werkzaamheden uit. Door de jaren heen is hij ook gegroeid naar leidinggevende, zo doende geeft hij nu dus niet alleen leiding over het jongeren team maar werkt ook nieuwe medewerkers in. Dat Steyn al zo lang bij het zelfde bedrijf werkt zegt veel over hem. Ik heb hem namelijk leren kennen als een hele sociale en loyale student. Als ik Steyn verder in woorden zou moeten omschrijven:
- Flexibel
- Teamplayer
- Leergierig
- Proactief
- Professioneel

Dit kan Steyn voor je doen

- Logistieke processen in kaart brengen en optimaliseren
- Optimaliseren van de supply chain
- Waardevol onderzoek doen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Steyn heeft in jaar 2 van zijn opleiding een meewerkstage gedaan bij webshop Overhemden.com in Amsterdam, hij heeft hier gewerkt met het E-commerce Platform Magento. Steyn heeft zich beziggehouden met Verkopen, Inkopen en andere logistieke processen.

In jaar 3 heeft Steyn een onderzoeksstage afgerond voor agrarisch bedrijf Boon & Breg BV in Andijk. Het onderzoek hield zich bezig met de internationale transport van bloembollen en de verpakkingsmethodes die daarbij gebruikt werden.