Embedded student Laura (C,C++) op zoek naar een stage!

Laura

Laura gaat voor u graag aan de slag met C en C++.

Dit is Laura

De Arnhemse Laura volgt met erg veel plezier haar opleiding Embedded Systems Engineering!
'Tijdens mijn projecten heb ik met name in C en C++ mogen werken wat ik als erg prettig heb ervaren. Graag ga ik hierin ook aan de slag tijdens mijn stage.'

Laura is altijd al geïnteresseerd geweest in IT! Na het afronden van haar middelbare school is zij naar open dagen geweest en daar bleek embedded systems engineering het beste bij haar wensen aan te sluiten.

Laura is een hele vriendelijke en leuke dame die erg prettig in de omgang is. Laura gaf ons aan dat een stage waar ze de combinatie heeft van individueel en in teamverband werken haar het leukste lijkt.

Ziet u mogelijkheden voor deze gemotiveerde dame? Dan komt zij graag de mogelijkheden binnen uw bedrijf bespreken.

Dit kan Laura voor je doen

- Programmeren in C en/of C++
- Embedded programmeren

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In het eerste semester van het eerste jaar van haar studie heeft Laura een project gedaan met als opdracht een gameconsole te ontwikkelen. Laura en een teamgenoot kregen een taak toegewezen waar ze gedurende het project aan konden werken. Toen deze taak voltooid was is Laura haar teamgenoten vervolgens gaan helpen.
Uiteindelijk hebben Laura en haar teamgenoten een mooi eindproduct neergezet dat net niet helemaal af was maar wel goed werd beoordeeld.

Het tweede semester van het eerste jaar van Laura's studie deed Laura een project waarbij de opdracht was om interactieve blokken te maken. Het idee hierachter was om kleine kinderen spelenderwijs te leren tellen.
Laura had een groot aandeel aan dit project, zij heeft namelijk bijna alle software geschreven.

In het eerste semester van het tweede jaar heeft Laura een project gedaan over meet- en regeltechniek. De opdracht van het project was om een regeleenheid te maken die ervoor zorgt dat een modelvliegtuig automatisch naar een vooraf ingestelde hoogte vliegt en daarna automatisch landt.
Laura heeft in dit project veel samengewerkt met een teamgenoot, wat haar erg beviel. Ze heeft samen met die teamgenoot een hoop bereikt en daarnaast heeft Laura andere teamgenoten geholpen.