Student Business It en Management op zoek naar een meewerkstage in procesontwikkeling

Aayttullah

Tijdens zijn stage gaat Aayttullah grote hoeveelheden data analyseren en daartussen verbanden leggen, om vervolgens voorspellingen te doen

Dit is Aayttullah

Mag ik je voorstellen aan Aayttullah? Een student Business IT & Management die per september mag gaan starten met zijn onderzoeksstage van 20 weken. Tijdens zijn stage gaat Aayttullah 2 tot 3 dagen per week meewerken en zich daarnaast bezig houden met zijn onderzoek naar procesontwikkeling binnen de organisatie.

Voordat Aayttullah met de opleiding Business IT & Management is gestart, heeft hij al verschillende opleidingen afgerond. Hiervoor heeft hij twee mbo opleidingen afgerond (Medewerker beheer ICT, ICT/Netwerkbeheer). Vervolgens is hij verder gaan studeren op de Hva, waar hij de opleiding Cyber Security heeft gevolgd. Nadat hij zijn propedeuse heeft gehaald is hij doorgestroomd naar de opleiding Business IT & Management. De reden dat Aayttullah voor ervoor heeft gekozen, om met BIM door te gaan had vooral te maken met coderen. Dit gedeelte van zijn opleiding ligt hem niet zo, waardoor hij de kant van procesontwikkeling en analyseren en ontwerpen op is gegaan. Hij geeft ook aan dat Cybersecurity een leuke uitdagende studie is, maar de rol als consultant past hem beter.

Voor de opleiding Cybersecurity heeft Aayttullah al een stage gelopen bij het ziekenhuis in Alkmaar. Waar hij zich bezig heeft gehouden met het opzetten van systemen en het verhelpen van problemen in de software. Daarnaast heeft Aayttullah stage gelopen bij een Tech bedrijf. Hier heeft hij zich vooral bezig gehouden met problemen oplossen bij de servicedesk. De projecten tijdens zijn opleiding hebben vooral te maken gehad met procesinnovatie het ontwerpen van dashboards en het analyseren daarvan.

Bij zijn vrienden en familie staat Aayttullah bekend als een zorgzaam en meedenkend persoon. Hij staat dan ook altijd voor zijn vrienden en familie klaar. Dit is een van de redenen dat hij ook goed in verschillende groepen ligt. Woorden die Aayttullah omschrijven:

- Gemotiveerd
- Teamspeler
- Geduldig
- Gedisciplineerd
- Kalm

Dit kan Aayttullah voor je doen

✔ Meewerken aan projecten
✔ Analyseren en ontwerpen
✔ Procesinnovatie onderzoeken
✔ 2 tot 3 dagen in de week meewerken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben