Student Business IT & Management op zoek naar een meewerkstage die doorloopt in een afstudeerstage!

Brooklyn

Brooklyn kan meewerken aan een applicatie en kan zichzelf bezighouden met het coderen van de front-end!

Dit is Brooklyn

Ik stel je graag voor aan Brooklyn! Deze student Business IT & Management is op zoek naar een meewerk en afstudeerstage van 12 maanden lang vanaf september. Het eerste halfjaar zal Brooklyn 3 dagen per week meewerken en het tweede gedeelte zal hij 5 dagen per week mee kunnen werken. Tijdens zijn stage wil Brooklyn zich bezig gaan houden met het coderen van de front-end en zou hij mee kunnen werken aan een applicatie. Naast zijn werkzaamheden zal Brooklyn een procesgericht onderzoek uit gaan uitvoeren.

Vanaf de havo is Brooklyn al dagelijks bezig met coderen waar zijn interesses ook liggen, waardoor hij voor de opleiding Business IT & Management heeft gekozen. Voor zijn opleiding heeft Brooklyn al eerdere stages gelopen, waaronder een stage bij de politie. Hier heeft hij een machine learning model ontwikkeld, waarin verschillende online teksten worden gescand, die vervolgens kan achterhaald of er cybercrime in voorkomt. Daarnaast heeft hij stagegelopen bij een VR bedrijf, waar hij een adviesrapport heeft geschreven over hoe stroeve processen kunnen worden verbeterd. Dit zou hij ook graag tijdens zijn komende stage gaan onderzoeken. Over de verschillende stages is onderaan de pagina meer te vinden. Vanuit zijn opleiding en eerdere stages heeft Brooklyn al ervaring met het hanteren van verschillende programma's:
- Javascript
- HTML
- CSS

Brooklyn staat bij zijn vrienden en familie bekend, als een iemand die er daadwerkelijk alles aan doet om zijn doelen te bereiken. Daarnaast staat hij ook altijd klaar voor zijn vrienden en familie. Hij merkt alleen wel dat hij het lastig vindt om zijn mening/bevindingen te delen in grotere groepen. Hier wil hij aan gaan werken door meer naar de voorgrond te komen en de gesprekken vervolgens ook te gaan lijden. Woorden die Brooklyn omschrijven:
- Leergierig
- Teamspeler
- Creatief
- Perfectionistisch
- Gedreven

Dit kan Brooklyn voor je doen

✔ 12 maanden stage lopen
✔ Front-end/Low-code development
✔ Onderzoek uitvoeren
✔ Werken met HTML, Javascript, CSS

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Brooklyn heeft in het verleden meerdere stages gedaan op het gebied van IT.

Brooklyn heeft voor een bedrijf een applicatie gedesignt en ontwikkeld. Deze app was ontwikkeld met adobe xd en powerapps. Scrum was hier de werkmethode.

Brooklyn heeft met een project voor politie Nederland een machine learning model gemaakt die cybercrime kan detecteren. Ook is in het project gewerkt aan een rapport dat ging over de etnische waarde van zo'n model.

Brooklyn heeft voor een bedrijf een adviesrapport opgesteld dat ging over optimalisatie binnen IT processen. Ook zijn andere processen ik kaart gebracht met dit rapport. Waterfall was hier de werkmethode.