HBO-student Business IT Management per direct opzoek naar een meewerkstage!

Yehya

Yehya kan websites ontwikkelen en beheren, maar ook de big data erachter analyseren.

Dit is Yehya

Mag ik je voorstellen aan Yehya? Een student Business IT Management die per direct kan starten aan zijn stage. Voor een periode van 20 weken is hij beschikbaar om 5 dagen per week mee te werken binnen een organisatie.

Yehya vond het altijd al leuk om bezig te zijn met business. Om die reden is hij na zijn VMBO-TL begonnen aan de MBO-opleiding International Business Studies (niveau 4). Hier behaalde hij hogere cijfers dan gemiddeld en heeft hij zowel een Nederlands als Engels diploma mogen ontvangen. Yehya wilde graag meer leren over verschillende aspecten van een bedrijf, maar dan op een uitdagender niveau. Nu volgt hij Business IT Management met veel plezier. Hoewel Yehya in het begin veel moeite had met het volgen van de stof door alle IT-termen, heeft hij nu de basis goed onder de knie en leert hij er graag meer over. Vooral Business Information Systems en Business Intelligence zijn vakken waar hij zich in interesseert.

Inmiddels heeft Yehya al veel relevante werkervaring op mogen doen. Tijdens zijn MBO opleiding heeft hij een online marketing stage gedaan bij een webshop. Hier heeft hij veel gewerkt met Google Adwords, Google Analytics, SEO en SEA. Zijn voorkeur ging vooral uit naar de werkzaamheden waarin hij gegevens kon analyseren en minder naar het creëren van de content. Verder heeft hij bij zijn laatste stage diverse taken omtrent de website en de handel op zich genomen. Zijn verantwoordelijkheden bestonden uit het inkopen van producten bij Chinese leveranciers, de producten verkopen via diverse online kanalen, de webshop onderhouden en beheren en productanalyses uitvoeren voor het verbeteren van de verkopen. Yehya kan door zijn eerdere ervaring aan de slag met Microsoft Office, SQL, JAVA, Python, Mendix en Magnito. Tot slot beheerst hij Nederlands, Engels en Arabisch op basisniveau.

Ik heb Yehya leren kennen als een rustige maar sociale jongen. Hij houdt zich graag bezig met websites van bedrijven. Hij werkt het liefst in een kleiner bedrijf zodat er makkelijk met elkaar gecommuniceerd kan worden.

Dit kan Yehya voor je doen

- Big data analyseren
- Websites onderhouden en beheren
- Basis opzet van marketingactiviteiten
- Aan de slag met Microsoft Office, SQL, JAVA, Python, Mendix en Magnito
- 5 dagen per week meewerken!

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Bij het project PAD heeft yehya een website gemaakt voor de gemeente Amsterdam om jongeren meer hun stem te laten horen.

Bij het project BPM heeft yehya een deskresearch gedaan over drone onderdelen prijs en hierbij een statistieke weergave gegeven