HBO Communicatie en multimedia design studente opzoek naar een afstudeerstage

Loes

Loes kan ondersteuning bieden op jullie marketing/ communicatie afdeling en een relevant eindproduct opleveren

Dit is Loes

Voor je ligt het profiel van Loes (24 jaar) uit Leersum. Loes is voor haar HBO opleiding communicatie en multimedia design opzoek naar een afstudeerstage vanaf september. Tijdens de stageperiode van 5 maanden zal Loes een grote bijdragen kunnen leveren bij het bedenken, creëren en verwerken van content voor bijvoorbeeld de social media en website. Aan het eind van de periode zal ze ook een eind product opleveren. Wat het eindproduct wordt bespreekt ze graag met jullie zodat beide partijen er de waarde van inzien!

Voordat Loes startte met haar huidige HBO opleiding heeft ze de MBO opleiding media & communicatie succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding is haar interesse in het creatief bezig zijn en communicatie / marketing ontstaan. Naast de vele theoretische kennis heeft Loes ook al drie keer eerder stage gelopen. Bij de eerste twee stages heeft ze volledig meegewerkt. Tijdens de eerste stage ondersteunde ze de e-commerce afdeling, dus voornamelijk website optimalisatie en content schrijven of maken. Haar tweede stage liep ze bij een non-profit organisatie op de communicatie afdeling, voornamelijk content bedenken en verwerken, blogs en nieuwsbrieven schrijven en de website onderhouden. Dit waren tevens ook de twee stages die ze heeft gedaan tijdens de MBO opleiding.

Tijdens de meewerkstage van het HBO was ze onderdeel van het online-redactie team van EO in Hilversum. Ze was daar mede verantwoordelijk voor de social media, de website en het bedenken, creëren en verwerken van diverse vormen van content. Ook foto- en videografie trekken hierbij sterk haar interesses. Ze was tijdens deze stage ook verantwoordelijk voor het onderzoeken van het de juiste manier inzetten van social media.

Loes omschrijft haar bescheiden houding als iets wat ze nog zou kunnen verbeteren. Andere eigenschappen die Loes verder omschrijven:
- Kritisch
- Leergierig
- Creatief
- Perfectionistisch
- Out of the box denken

Dit kan Loes voor je doen

✔ Bedenken verwerken en creëren van content
✔ Relevant eindproduct opleveren
✔ Optimaliseren van de socials en/ of website
✔ Werken met diverse design programma's (ADOBE Indesign, Première pro, Illustrator)