Destiny, een student Communicatie en Multimedia Design op zoek naar een bijbaan van ongeveer 16 tot 24 uur per week!

Destiny

Dit is Destiny

Ik wil je graag voorstellen aan Destiny!

Destiny zit op dit moment in haar eerste jaar van de opleiding Communicatie & Multimedia Design (CMD). Ze is op zoek naar een passende bijbaan van ongeveer 16 tot 24 uur in de week en is per direct beschikbaar! Ze heeft interesse in communicatie, content creatie, design en online marketing.

Destiny is een enthousiaste studente, ze houdt ervan om samen met haar vriendinnen leuke dingen te doen. Ze gaat graag naar leuke festivals en ze is daarnaast is ze graag op het voetbalveld te vinden. Destiny traint 2 keer in de week en in het weekend speelt ze een wedstrijd.
Na het behalen van haar middelbare school diploma heeft Destiny ervoor gekozen om te beginnen aan de opleiding: Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. Destiny vertelde mij dat ze altijd erg graag in een ziekenhuis wilde werken, ze had altijd de interesse en mede daardoor heeft zij de keuze gemaakt. Echter kwam ze in haar tweede jaar van de opleiding er achter dat het toch niet goed bij haar paste. Destiny miste de creativiteit. Ze vertelde dat ze gedurende een stage bij de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken, zeker wist dat het niet de studie was die goed bij haar paste. Zodoende koos zij ervoor om te switchen van opleiding. Destiny heeft er goed over nagedacht welke studie dan wel bij haar past, ze is naar verschillende open dagen geweest en haar keuze is gevallen op CMD. De studie is erg breed en creatief, dat is ook precies waer Destiny naar op zoek was. Op dit moment zit zij in haar eerste jaar van de studie en vertelde ze mij dat ze het erg leuk vindt en goed op haar plek zit.

Middels haar studie heeft Destiny al enige ervaring met verschillende Adobe programma's zoals: Photoshop, Indesing, Illustrator en XD. Daarnaast werkt ze met onder andere HTML, Visual Studio en Wordpress.

Woorden die Destiny omschrijven:
✔ Creatief
✔ Zelfstandig
✔ Enthousiast en positief
✔ Energiek
✔ Doorzetter

Dit kan Destiny voor je doen

✔ Meewerken in de vorm van een bijbaan op het gebied van content, design, online marketing
✔ Werken met Photoshop, Indesing, Illustrator en XD
✔ Outside the box denken

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Destiny heeft als een individueel project binnen 3 weken een mobiele website moeten ontwikkelen (prototype) voor internationale studenten die Amsterdam willen leren kennen aan de hand van de ISGA (International Student Guide Amsterdam) gids.

Verder heeft zij ook voor het vak Vormgeving een one pager moeten maken voor een gerecht waarbij ze rekening moest houden met een bepaalde stijl (layering and overlapping) en randvoorwaarden. Deze heeft zij afgerond met een 8,5.