Business IT & Management student beschikbaar voor stage per september!

Gaël

Gaël kan aan de slag met IT en business-gerelateerde werkzaamheden!

Dit is Gaël

Ik stel je graag voor aan Gaël. Vanaf de middelbare school was zijn interesse in IT groot, maar ook de functie van projectmanager leek hem erg leuk. Dit resulteerde uiteindelijk in de keuze voor de studie Business IT & Management. Hier zit hij goed op zijn plek.

Gaël leert bij deze studie vooral hoe IT-systemen werken en hoe deze efficiënt kunnen werken binnen de bedrijfsvoering van een organisatie. Zo leert hij bijvoorbeeld de basis van HTML en gaat hij wat dieper in op SQL. Ook Excel heeft hij goed onder de knie.

Tijdens zijn studie heeft Gaël diverse projecten gedaan. De rol die hij over het algemeen oppakt is een ondersteunende rol. Hij pakt graag van alles iets op en gaat daar met veel inzet mee aan de slag. Binnen elk project heeft Gaël gefungeerd als 'communicator' tussen de groep en de opdrachtgever. Hij luisterde naar de wensen van de klant en vertaalde dit in een ontwerp waarmee de groep aan de slag kon.

Gaël is een student die weet van aanpakken en snel dingen oppakt. Ook op sociaal vlak schiet hij niet te kort. Hij is uit zijn comfort zone gestapt door aan de slag te gaan als junior accountmanager, waarbij hij langs de deuren ging om zijn diensten aan de man te brengen. Deze sociale vaardigheden zal hij nog wel verder willen ontwikkelen tijdens zijn stage.

Per september is Gaël 5 dagen in de week beschikbaar voor een meewerkstage op het gebied van Business IT & Management. Hij zou hierbij graag finance-gerelateerde werkzaamheden oppakken. Zijn stage zal ongeveer 20 weken duren.

Dit kan Gaël voor je doen

In een persoonlijk gesprek vertelt Gaël je graag wat hij allemaal kan oppakken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:
- (Financiële) draaitabellen maken
- Cohesie tussen bepaalde IT-systemen onderzoeken
- Webdevelopment

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Gaël heeft tijdens zin studie veel van Excel geleerd. Zo heeft hij geleerd hoe hij rekenmodellen moet opstellen, documentaties moet uitdraaien en draaimodellen moet maken. Excel is iets dat Gaël goed ligt en waar hij dus goed mee uit de voeten kan.

In het eerste jaar van zijn studie heeft Gaël een website opgesteld voor een interieurdesigner. Hij had hierbij veel klantcontact over de wensen en behoeften. Daarnaast was hij veel bezig met het afstemmen van de wensen van de opdrachtgever. Samen met een projectgenoot heeft hij de site, compleet met webshop, opgesteld.