Student social psychology op zoek naar een meewerkstage per direct beschikbaar! (regio Tilburg)

Ruben

Ruben kan ondersteunende werkzaamheden uitvoeren op de HRM afdeling!

Dit is Ruben

Mag ik je voorstellen aan Ruben (24)? Een student social psychology die op zoek is naar een meewerkstage per direct beschikbaar is voor een periode van minimaal 3 maanden, 5 dagen in de week. Ruben heeft voordat hij aan deze master begon eerst de opleiding sociaal pedagogische hulpverlening gedaan aan het HBO. Met deze opleiding is Ruben half jaar mee gestopt om dat het een te praktische opleiding was. Daarna is Ruben begonnen met de opleiding Psychologie aan de universiteit en heeft daar zijn bachelor gehaald. Op zijn huidige studie zit hij goed op z’n plek.

Momenteel is Ruben op zoek naar een meewerkstage op de hrm afdeling binnen een organisatie. Tijdens zijn meewerkstage vindt Ruben het leuk om zich bezig te houden met administratieve werkzaamheden, recruitment en andere ondersteunende hrm werkzaamheden.

Woorden die Ruben omschrijven:
- Kan om gaan met autoriteit
- Betrouwbaar
- Nauwkeurig
- Houdt van vaste structuur

Ruben is een rustige student die nauwkeurig te werk gaat. Hij komt betrouwbaar over en als hem iets gevraagd wordt zal hij dat ook oppakken. Ruben vindt het belangrijk als er een vaste structuur is binnen een organisatie. In zijn vrije tijd leest Ruben graag detectives en werkt Ruben als vrijwilliger in een bibliotheek.

Ruben is op zoek naar een meewerkstage in regio Tilburg. Kan Ruben binnen jouw organisatie aan de slag? Dan stel ik hem graag voor!

Dit kan Ruben voor je doen

- Administratieve werkzaamheden
- Recruitment
- HRM afdeling ondersteunen

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Ruben zet zich sinds 2017 in voor de lokale gemeenschap door vrijwilligerswerk te verrichten bij de plaatselijke bibliotheek. Dit doet hij naast zijn studie. Zijn werkzaamheden daar zijn zowel routinematig als afwisselend. Hoewel hij het eerst spannend vond, vond hij al snel zijn draai en werkt hij daar inmiddels met veel plezier. Rubens vrijwilligerswerk bevat intensief klantcontact en helpt hem, ondanks zijn introverte persoonlijkheid, onder de mensen te komen.

Ruben heeft tijdens zijn masteropleiding een groepsproject uitgevoerd voor het vak "Leadership & Development". Bij dit project heeft hij een survey opgesteld en samen met twee medestudenten een interview gehouden. Ook heeft hij aanzienlijk bijgedragen aan een gezamenlijk verslag en presentatie van dat verslag. Evaluaties onder de groepsleden onderling gaven aan dat Ruben toegewijd was aan zijn taken.