Zelfstandige HRM-student Erdem per februari beschikbaar voor een meewerkstage

Erdem

Erdem kan aan de slag met recruitment, duurzame inzetbaarheid, HR-administratie en overige HR-werkzaamheden

Dit is Erdem

Maak kennis met Erdem! Deze student HRM zoekt per direct een stage voor de periode februari - juli. Hij is zo'n twintig weken beschikbaar, waarbij hij vier dagen in de week zal stagelopen. Erdem kan die vier dagen volledig gebruiken om mee te werken op het gebied van HR.

Na zijn middelbare school is Erdem eerste gestart met ICT. Dat bleek echter een overhaaste keuze en niet goed bij hem te passen, waardoor hij is gaan oriënteren op andere opleidingen. Uiteindelijk bleek HRM voor Erdem de beste keuze te zijn. Nu hij bijna twee jaar op de opleiding zit, blijkt het ook erg goed te passen bij wat hij leuk vindt!

Hoewel Erdem eigenlijk alles wel leuk en interessant vindt, springt er toch een aantal onderwerpen boven de rest uit. Zo vindt hij recruitment en duurzame inzetbaarheid echt heel erg interessant. Recruitment omdat hij dan zowel het sociale als het zakelijk aspect raakt en duurzame inzetbaarheid omdat hij het erg interessant vindt hoe je het werkvermogen kunt verbeteren. Een onderwerp dat Erdem wat minder interessant vindt is talentontwikkeling.

Tijdens zijn opleiding heeft Erdem verschillende projecten afgerond. Het leukste was een project omtrent duurzame inzetbaarheid, waarbij Erdem veel theoretisch onderzoek heeft gedaan en veel interviews heeft afgenomen. Het doel van het project was om een learning community op te zetten.

Voor zijn stage zoekt Erdem nu een organisatie waar hij veel verschillende HR-taken kan oppakken. Denk aan recruitment, HR-administratie en algemene HR-projecten. Ook werkzaamheden omtrent duurzame inzetbaarheid zou hij graag terugzien in zijn stage. Erdem is een zelfstandige student die geordend werkt met oog voor detail. Daarnaast is hij ook erg doelgericht. Wat Erdem graag wil ontwikkelen is om soms wat minder lang te blijven hangen in verschillende werkzaamheden.

Kan Erdem bij jullie aan de slag?

Dit kan Erdem voor je doen

- Recruitment
- Duurzame inzetbaarheid
- HR-administratie
- Overige HR-werkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Op school werken wij projectmatig en heb ik dus verschillende HR-projecten uitgevoerd.
Project omtrent duurzame inzetbaarheid:
Voor een opdrachtgever moest er een sustainable learning community opgericht worden om de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers te vergroten. Erdem zijn rol in dit project was om de taken uit te voeren die samen met de groep werden afgesproken en om een effectieve bijdrage te leveren tijdens groepsbijeenkomsten. Ook om meningen/initiatieven in te brengen waar nodig. Dit is geslaagd, besproken met de coach en terug te zien in het resultaat.
Taken die Erdem heeft verricht:
- Deelvragen opstellen
- Onderzoeksmethoden
- Theoretisch kader
- Interviews afnemen, coderen en transcriberen
- Werken aan aanbeveling en businesscase

Het doel was om uiteindelijk een advies en een businesscase te leveren aan de opdrachtgever. Deze was gebaseerd op alle onderzoeken die ze hebben verricht.

Project omtrent onboarding
Tijdens dit project heeft Erdem voor een opdrachtgever met een projectgroep in kaart gebracht hoe het bedrijf een onboardingsproces zo in kan richten, dat de medewerkers de juiste kennis bezitten, om na het onboardingsproces zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

Erdem zijn rol in dit project was om de taken uit te voeren die samen met de groep werden afgesproken en om een effectieve bijdrage te leveren tijdens groepsbijeenkomsten.

Taken waar Erdem aan heb gewerkt:
- Plan van aanpak
- Methoden van onderzoek
- Theoretisch kader
- Beantwoording hoofdvraag gebaseerd op theorie
- Aanbeveling
- Interviews afnemen, coderen en transciberen.

Project omtrent wervingscampagne opzetten
Voor een opdrachtgever moest er een wervingscampagne opgezet worden om medewerkers te kunnen werven voor het bedrijf. Dit heeft Erdem wederom met een aantal groepsgenoten opgepakt.