Studente HRM op zoek naar een breed georiënteerde meewerkstage!

Anouk

HRM-gerelateerde werkzaamheden op zich nemen!

Dit is Anouk

Dit is het profiel van Anouk.

Anouk is een studente HRM die op zoek is naar een 3e jaars meewerkstage per 19 september. Voor haar stage gaat Anouk 20 weken lang voor 4 dagen per week HRM-gerelateerde werkzaamheden op zich nemen. Naast haar werkzaamheden zal Anouk nog een dag per week besteden aan haar onderzoek.

Voordat Anouk de keuze heeft gemaakt voor HRM heeft zij Ecologische pedagogie gestudeerd. Deze studie vond zij veel te makkelijk, waardoor zij al snel aan de hand van een studiekeuzetest bij HRM terecht is gekomen. Bij haar opleiding is Anouk vooral bezig met mensen en aan de hand van praktijkvoorbeelden leren, wat zij een stuk fijner vindt dan dat zij de hele dag in de boeken zit.

Momenteel volgt Anouk het onderdeel onboarding, waarbij zij daadwerkelijk leert hoe zij mensen kan ondersteunen en vervolgens ook dingen aan kan leren. Zij merkt dat zij dit een van de interessantere onderdelen binnen haar opleiding vindt. Een onderdeel van dit vak was dan ook het ondersteunen van kinderen met een kleine achterstand, die zo alsnog met de klas mee kunnen komen. Anouk wil tijdens haar stage graag de volledige HRM-gerelateerde taken op zich nemen en ook verdere ondersteuning bieden binnen het desbetreffende team.

Anouk staat bekend als een sportieve student, die momenteel zelfs een mannen roeiteam coacht. Verder staat Anouk bekend als iemand die behulpzaam en sociaal is. Zij zou wel graag meer zelfvertrouwen hebben, maar daar werkt zij momenteel aan door wat zij goed doet op te schrijven. Hierdoor kan zij dit terug lezen en haarzelf positiever instellen. Woorden die Anouk beschrijven:

- Behulpzaam
- Sociaal
- Sportief
- Oplossingsgericht
- Flexibel

Dit kan Anouk voor je doen

✔ HRM-gerelateerde werkzaamheden
✔ 4 dagen per week meewerken
✔ Ondersteuning bieden op de desbetreffende afdeling

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Anouk heeft voor de studie Ecologische Pedagogiek haar propedeuse behaald.

Voor haar opleiding heeft Anouk twee stages gedaan.
Eén van deze stages was bij het Maatjes Project van Kunstexperts. Hierbij heeft Anouk een meisje van 11 jaar die het thuis heel moeilijk had geholpen doormiddel van samen creatieve dingen te doen en zo in gesprek met haar te komen, te proberen haar zelfvertrouwen te vergroten en erachter te komen hoe het thuis precies liep. Hiernaast heeft Anouk geholpen tijdens deze stage met een eindshow voor meer naamsbekendheid organiseren (met onder andere een dansvoorstelling, slideshow en gemaakte kunstwerken).

De tweede stage was (huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren). Hierbij heeft Anouk eerste en tweede jaars scholieren geholpen met hun planning, overhoren en de rust in de ruimte behouden. Anouk had een paar scholieren aangewezen gekregen waarbij er de vraag was of het mentaal wel allemaal goed ging. Bij deze scholieren heeft ze doormiddel van samen ergens alleen zitten voor bijvoorbeeld de planning connecties weten te leggen waardoor de scholieren hun ei ergens kwijt konden.

Voor de studie HRM heeft Anouk een Praktijk en Impact opdracht gekregen. Hiervoor heeft zij bij Café vrijwilligerswerk gedaan om te helpen het Café voor jongeren met ASS na de Corona tijd toch weer van start te krijgen.

Voor de studie HRM heeft Anouk in haar eerste jaar de werving en selectie van RDHV in kaart gebracht en heeft ze verbeterpunten aangekaart.

Voor de studie HRM heeft Anouk in haar eerste jaar voor de McDonalds doormiddel van interviews onderzoek gedaan naar de beste manier van een nieuwe methode inbrengen.

Voor de studie HRM heeft Anouk in haar eerste jaar een adviesrapport voor BENU apotheken opgezet over preventief gezondheidsbeleid.