Student HRM opzoek naar een uitdagende afstudeerstage!

Yazid

Een HR gerelateerd onderzoek uitvoeren en meewerken waar nodig

Dit is Yazid

Mag ik je voorstellen aan Yazid uit Beinsdorp? Yazid is een vierdejaarsstudent van de HBO opleiding HRM en wil het liefst nog voor januari starten met zijn afstudeerstage. Tijdens deze stage is hij voor 20 tot 25 weken beschikbaar en zal, naast het uitvoeren van een HR gerelateerd onderzoek, ook 2 a 3 dagen per week zichzelf in kunnen zetten voor de organisatie.

Na het behalen van zijn VWO diploma koos Yazid ervoor om op de universiteit rechten te gaan studeren. Echter kwam hij er al redelijk snel achter dat dat niet helemaal iets voor hem is en besloot te stoppen. Vervolgens is hij goed na gaan denken over wat hem beter ligt en kwam uit op de opleiding HRM (helaas is die opleiding niet op universitair niveau te volgen en daarom werd het HBO). Op deze opleiding zit Yazid helemaal op zijn plek. Hij vind de mix van het menselijke aspect in combinatie met het zakelijke gedeelte erg interessant en het past goed bij hem als persoon.

De afgelopen jaren heeft Yazid naast de vele theoretische kennis ook een minor en een meewerkstage afgerond. De minor die hij heeft gevolgd ging over ondernemerschap. Met de kennis die hij tijdens de minor heeft opgedaan heeft Yazid vervolgens een online coaching bedrijf opgezet voor het begeleiden van mensen bij het behalen van hun fysieke doelen. Vier jaar geleden heeft Yazid namelijk zelf ook een behoorlijke switch in zijn levensstijl gemaakt en daardoor is hij maar liefst 50 kilo afgevallen! Omdat dit hem een behoorlijke boost gaf wil hij ook graag andere helpen met het halen van hun doelen.

Tijdens zijn meewerkstage heeft hij bij een behoorlijk groot bedrijf ervaring opgedaan op de HR afdeling. Denk hierbij aan werkzaamheden als recruiter, het onboardingproces verbeteren en het ondersteunen bij verschillende vitaliteit projecten.

Naast zijn studie heeft Yazid verschillende bijbaantjes gehad. Van vakkenvullen, werken in de horeca tot het verkopen van energiecontracten. Tijdens deze laatste bijbaan ontstond zijn interesse in commercie en sales. Daarom zou een afstudeerstage die commercie en HR combineert voor hem ideaal zijn! Verder zou ik Yazid omschrijven als:
- Gemotiveerd
- Empatisch
- Flexibel
- Teamplayer
- Integer

Klikt Yazid als een geschikte kandidaat voor jouw organisatie?

Dit kan Yazid voor je doen

✔ Een HR gerelateerd onderzoek uitvoeren
✔ Ondersteunen waar nodig (HR/ Commercie)
✔ Werken aan employer branding

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Momenteel is Yazid bezig met het uitvoeren van een groot kwantitatief onderzoek voor de HVA. In een periode van tien weken dient hij het onboardingsproces van nieuwe docenten in kaart te brengen en te optimaliseren.

Werkzaamheden:
*Opstellen van enquetes
*Houden van interviews
*Literatuuronderzoek
*Analyseren van data

Het afgelopen jaar heeft Yazid een stage gevolgd bij Cargill, een hele grote multinational met meer dan 150.000 werknemers.

Werkzaamheden:
*Rekruteren van nieuwe kandidaten
*Opstarten/ontwerpen van een onboardingsproces voor nieuwe stagiaires
*Meewerken aan de invoering van een fietslease-plan voor heel Cargill
*Ondersteuning bieden in arbeidsrechtelijke kwesties

Tijdens zijn studie HRM heeft Yazid de minor Ondernemerschap gevolgd. Tijdens deze minor heeft Yazid zijn eigen onderneming(zie Yitness.nl) opgestart, welke nog draaiende is. In deze tijd heeft hij ontzettend veel geleerd:

*Editen van video's
*Netwerken
*Het gehele proces van een bedrijf opzetten
*Pitchen
*Product design