Sociale HRM student op zoek naar een afstudeerstage per september

Ruud

Ruud gaat onderzoek doen in combinatie met meewerken binnen verschillende werkzaamheden binnen de hr zoals administratie, gespreken voeren en recruitment.

Dit is Ruud

Maak kennis met Ruud. Deze HRM student is op zoek naar een afstudeerstage per september. hij wil meewerken aan alle aspecten binnen de HR van bedrijven, zoals administratie, gespreken voeren en recruitment. Ruud moet ook een onderzoek uitvoeren naar hr vraagstukken binnen jullie organisatie. Waar hij de meeste energie haalt uit het spreken van collega's. Tijdens zijn afstudeerstage is Ruud 4 dagen beschikbaar, waarvan 2 dagen aan zijn onderzoek en 2 dagen aan meewerktaken. De andere dag zal Ruud op school zijn aanwezig zijn. De afstudeerstage van Ruud duurt 10 maanden.

Ruud geeft al een tijdje training aan jongere elftallen van zijn voetbalvereniging. Vanuit deze trainingen was hij gestart aan de opleiding onderwijs assistent. Na twee jaar van de drie jaar studie was dit niet het verwachten opleiding voor Ruud. Hij werkt graag met mensen, maar graag op een hoger niveau. De opleiding HRM past veel meer binnen de visie. Tijdens zijn eerste deel van het derde jaar is hij bezig met de minor performance coaching and training.

Ruud kan verschillende onderzoeken uitvoeren voor jullie organisatie, zoals vitaliteit, trainingen en verzuimbeleid. Zijn opdracht zal hij in de beschikbare 10 maanden toepassen in de organisatie en scherpstellen tijdens zijn afstudeerstage.

Momenteel werkt Ruud als HR recruiter, tijdens de werkzaamheden heeft hij beter leren omgaan met zijn eigen planning houden. Hij heeft verder de eigenschappen als doorzetter, leergierig, enthousiast en aanpakker. Ruud werkt door de eigenschappen resultaatgericht naar zijn doelstellingen. Ruud bezit een uitstekend Nederlands taal beheersing en kan zich verstaanbaar maken in Engels. Hij zoekt een gezellig en jong team binnen een organisatie met informele sfeer.

Kan Ruud bij jullie aan de slag?

Dit kan Ruud voor je doen

- Beoordelingssystemen
- Opleidingsbeleid
- Competentiemanagement
- Opzetten van verzuimbeleid
- Maken van personeelshandboek
- Plan naar arbeidsmarktcommunicatie
- Vitaliteitsprogramma's

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Tijdens het eerst leerjaar van HRM heeft Ruud samen met 4 medestudenten een onderzoek gedaan voor ASML. Tijdens dit onderzoek moesten we ASML advies geven over talentontwikkeling. Tijdens het onderzoek had hij veel onderzoek gedaan naar talentontwikkeling. Ruud was de sfeermaker van de groep, maar wist ook van aanpakken. hij wilde namelijk niet stil zitten, maar doorgaan. Aan het einde van het onderzoek mochten 3 groepen het onderzoek presenteren aan ASML. Het hele eerst jaar van HRM Fontys Eindhoven en Tilburg deed mee aan het onderzoek. Met een 9 mochten wij als groep het onderzoek gaan presenteren aan ASML.