Sociaal gedreven HRM student op zoek naar een afstudeerstage per februari

Nick

Nick kan werken met de instroom, doorstroom en uitstroom binnen de organisatie en hier een passend onderzoek op uitvoeren.

Dit is Nick

Maak kennis met Nick. Deze HRM student is op zoek naar een afstudeeropdracht per februari. Nick kan helpen bij verschillende aspecten binnen de HRM als werken met data. Hij is beschikbaar voor 20 weken en is bereid om een deel van zijn werktijd mee te werken binnen de organisatie.

Nick heeft op de middelbare school de havo gevolgd en de vervolgstap gekozen voor de HBO-ICT opleiding. Dit beviel hem goed op de studenten om hem heen na. Nick vindt minder fijn dat de andere leerlingen een gesloten houding hadden. Na tweejaar op de opleiding was hij gestart aan de opleiding bedrijfskunde. Na drie weken kwam de school erop terug. Nick had namelijk op de middelbare school geen economie gevolgd en hier werd hij van de opleiding gezet. Snel erna wist hij de HRM opleiding te vinden. Met drie weken achterstand stond Nick een flinke uitdaging, maar het doorzettende vermogen van Nick hielp hem door de pittige periode heen.

Nick vond het absoluut geen straf dat hij op de opleiding HRM terecht is gekomen. Met een behulpzame instelling past het goed bij hem. Op HRM leert hij over de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Elk fase heeft zijn eigen aspecten voor Nick zijn de instroom en doorstroom de favoriete onderdelen. Tijdens zijn vorige stage heeft Nick vooral gewerkt met de instroom van personeel aan de recruitment kant. Omdat hij nog steeds meer wilde leren over alle bedrijfstaken koos Nick voor de minor op bedrijfskunde gebied. Hij heeft meer geleerd over economie met diepgang op HR, data en logistiek.

Door de IT opleiding kan Nick c-sharp en java taal lezen. Hij kan werken met Excel, photoshop en PowerPoint. Nick spreekt Nederlands en Cambride Engels. Nick heeft de volgende eigenschappen:
Verantwoordelijk
Flexibel
Behulpzaam
Zelfstandig
Doorzettingsvermogen
Sociaal

Dit kan Nick voor je doen

;

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Voor zijn meewerkstage in jaar 3 heeft Nick een onderzoek uitgevoerd naar de behoeften van medewerkers op het gebied van ontwikkeling en groei. Waar de HRM afdeling dacht dat medewerkers behoefte hadden aan de mogelijk om door te groeien van 'junior' naar 'senior' bleek dit niet het geval. Medewerkers gaven aan meer behoefte te hebben aan de mogelijkheid diepgaande kennis te vergaren. Hierbij maakte de titel niet uit.

Zojuist heeft Nick een onderzoek naar het verbeteren van persoonlijke en professionele relaties onder zorgmedewerkers afgerond. Deze is gedaan als onderdeel van het 'behoud van medewerkers' project wat bij de opdrachtgever gaande was. Om de relaties te versterken is een workshop opgezet. In de workshop worden de onderlinge discussie geopened over persoonlijke waardes om zo 'common ground' te vinden. Deze workshop is uitgevoerd onder verschillende teams, welke het allemaal positief ervaarde.