Marnix, een enthousiaste HRM student op zoek naar een uitdagende meewerkstage

Marnix

Vier dagen per week ondersteunen met recruitment gerelateerde werkzaamheden

Dit is Marnix

Mag ik je voorstellen aan Marnix?
Een HRM student die voor zijn opleiding opzoek is naar een meewerkstage. Hij is opzoek naar een stage van 8 tot 10 weken vanaf de laatste week van april. Zijn voorkeur gaat uit naar recruitment, maar hij kan ook andere HRM-gerelateerde werkzaamheden uitvoeren. Verder heeft Marnix aangegeven dat hij na zijn meewerkstage de werkzaamheden zou kunnen voortzetten in de vorm van een bijbaan.

Na het afronden van zijn middelbare school is hij gestart met de opleiding bouwkunde. Hij kwam er alleen achter dat de opleiding toch niet aansloot bij zijn interesses, waardoor hij de keuze heeft gemaakt HRM te gaan studeren. Van deze keuze heeft hij gelukkig nog geen moment spijt gehad. Inmiddels is Marnix alweer bijna klaar met zijn eerste jaar en hoeft hij alleen nog een meewerkstage te lopen. Tijdens zijn opleiding is hij erachter gekomen dat hij veel energie krijgt uit de groepsprojecten en gesprekken die hij voert met (fictieve) medewerkers. Vooral tijdens het blok werving en selectie, waar zijn voorkeur voor recruitment uit voortgevloeid is. Hiernaast is hij ook sterk in het communiceren en schrijven in het Engels, waardoor een Engelse stage ook een optie is.

Op persoonlijk vlak wil Marnix vooral zijn uitstelgedrag verbeteren. Hier heeft hij in het verleden problemen mee gehad, maar op dit moment gaat het al een stuk beter. Verder zou ik Marnix omschrijven als:
- Nieuwsgierig
- Positief
- Flexibel
- Creatief
- Leergierig

Dit kan Marnix voor je doen

✔ Recruitment gerelateerde werkzaamheden
✔ 32 uur per week
✔ Aanblijven in een HRM gerelateerde bijbaan

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Marnix heeft dit studiejaar veel projecten gemaakt die handig zijn in de praktijk. Vooral het vak vaardigheden ging uitstekend. Van het in gesprek gaan met werknemers en het interviewen van medewerkers, heeft Marnix veel geleerd over de werkzaamheden van een HR-medewerker. Het was ook zijn favoriete onderwerp om over te leren. Er waren acteurs voor deze interviews waardoor de gesprekken net echt leken. Hierdoor weet Marnix precies wat hij moet verwachten

Marnix is ook erg flexibel inzetbaar. Afgelopen jaar tijdens zijn bijbaan in de logistiek viel er een werknemer plots uit waardoor de werkdruk opliep. Marnix heeft toen, zonder ervaring, het kassawerk op zich genomen tot er een vervanger gevonden kon worden. Door zich goed in te lezen en een notitieboekje erbij te houden is dit heel goed gegaan, zelfs naast het doen van zijn eigen functie.