Leergierige Jennifer per direct beschikbaar voor een HR afstudeerstage

Jennifer

Jennifer kan aan de slag op de HR afdeling met verschillende werkzaamheden. Daarnaast zal ze ook een intern project op pakken.

Dit is Jennifer

Maak kennis met Jennifer! Deze studente van de opleiding HRM is per september beschikbaar voor een afstudeerstage. Ze zal 4 dagen in de week aanwezig zijn op haar stage, 1 dag in de week heeft ze verplichtingen op school.

Jennifer heeft voor de studie HRM gekozen nadat ze haar MBO diploma heeft behaald. Ze was nog lang niet uitgeleerd en vond van haarzelf dat ze meer kon dan het afronden van het MBO. Jennifer's droombaan? Een functie als HR-adviseur bij een grote internationale organisatie! Uiteraard is de eerste stap om dit te bereiken het behalen van haar diploma.

Jennifer heeft tijdens haar studie veel geleerd over het HR-vak. Zo is ze bezig geweest met organisatieontwikkeling, vitaliteit, verzuim, talentontwikkeling etc. Dit heeft ze als heel interessant ervaren en door veel over al de onderwerpen te leren, wil ze uiteindelijk op strategisch en beleidsniveau kunnen opereren. Tijdens haar minor is Jennifer naar Duitsland gegaan om daar een half jaar de minor 'global citizen' te volgen. Dit sprak haar met name aan omdat ze hier leerde om out of the box te denken en creatief met vraagstukken om te gaan.

Op praktisch niveau heeft Jennifer een stage gedaan in haar tweede jaar. Hier was ze vooral bezig met recruitment. Denk aan taken als het opstellen van vacatureteksten en het voeren van intakegesprekken met kandidaten. Na haar stage heeft ze hier een baan aangeboden gekregen, wat liet zien dat ze het goed gedaan had daar!

Voor haar afstudeerstage is Jennifer op zoek naar een organisatie met een internationaal karakter waar ze op de HR afdeling mee kan werken en waar ze aan een strategisch vraagstuk kan werken. Hoe dat vraagstuk er precies uit komt te zien, bespreekt ze graag met de organisatie. Qua werkzaamheden kan ze bijvoorbeeld overweg met HR-administratie, vacatureteksten, recruitment of verzuim.

Jennifer is een rustige dame met eigen ideeën. Ze durft initiatief te nemen en ze wil zo veel mogelijk leren. Ook weet ze goed waar ze nog aan wil werken tijdens haar stage, zoals bijvoorbeeld het stellen van prioriteiten. Naast de Nederlandse taal spreekt Jennifer ook goed Engels.

Is Jennifer de juiste kandidaat voor jullie? Je komt erachter tijdens een persoonlijk gesprek!

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

Op school heeft Jennifer gewerkt aan diverse projecten. Een van die projecten luidde als volgt: ‘hoe kan het primair onderwijs meer mannelijke docenten aantrekken?’ Samen met een groep, bestaande uit vijf studenten, werkte ze aan het project. Het was voor Jennifer de uitdaging om te bedenken hoe de ontwerpeisen eruit zouden komen te zien. Dit heeft ze gedaan in de vorm van een stappen plan. Zodoende heeft Jennifer uiteindelijk een onboardingsprogramma gecreëerd. Voor het project kreeg Jennifer een 8,5.

Jennifer liep in het tweede jaar van haar studie stage bij een uitzendbureau genaamd Tempo-Team. Hier heeft ze ervaring opgedaan als intercedent. Jennifer kreeg uiteindelijk ook een baan aangeboden en heeft er voor negen maanden gewerkt.

Als intermediair tussen de werkgever en werkzoekende was het aan haar de taak om de juiste mensen bij elkaar te brengen. Dit deed ze doormiddel van het publiceren van vacatureteksten, waar kandidaten dan op konden reageren. Daarna voerde ze een intakegesprek en vervolgens werden kandidaten aan werkgevers voorgesteld.