HRM student opzoek naar een meewerkstage!

Sem

Sem kan de HR afdeling ondersteunen met diverse werkzaamheden!

Dit is Sem

Je bekijkt het profiel van Sem (20 jaar) uit Schagerbrug. Sem is opzoek naar een meewerkstage startend in februari. Tijdens de stageperiode (5 maanden) kan Sem 5 dagen in de week ondersteuning bieden op de HR afdeling. Werkzaamheden kunnen daarbij best wel uiteenlopen, maar denk aan personeelsadministratie, training, contracten, instroom/ uitstroom, interne communicatie en meer.

Na het afronden van de HAVO wist Sem eigenlijk nog niet zo goed wat hij wilde gaan studeren. Via via kwam hij op de open dag van HRM terecht en het werken met menen in combinatie met de business sprak hem erg aan. Nu, ongeveer drie jaar later, kan Sem met zekerheid zeggen dat hij de opleiding erg leuk vindt maar er zijn hier en daar ook twijfels of een commerciële opleiding ook niet goed bij hem zou passen. Dit komt mede door Sem zijn commerciële gesteldheid en interesse.

Voor Sem is aanstaande stage de eerste keer dat hij praktijkervaring op doet met HR gerelateerde werkzaamheden. Sem heeft al wel meerdere projecten en colleges afgerond de afgelopen twee jaar. Een aantal ervaringen worden onderaan het profiel omschreven. Buiten zijn opleiding om zit Sem ook zeker niet stil! Hij werkt namelijk al een tijdje bij een activiteiten centrum (karten, lasergamen, bowlen etc.) en surft graag! Een echte adrenaline junkie dus... Woorden die Sem verder omschrijven:
- Doorzetter
- Creatief
- Probleemoplossend
- Leergierig
- Zelfkritisch

Ben jij opzoek naar een HR stagiaire zoals Sem? Neem dan contact met mij op!

Dit kan Sem voor je doen

- HRM gerelateerde werkzaamheden oppakken
- 5 maanden beschikbaar
- Combi met commerciële werkzaamheden

Waarom je deze kandidaat in je team wil hebben

In de eerste twee jaar heeft Sem al meegewerkt aan verschillende HR-projecten. Deze opdrachten hebben de belangen behartigd van verschillende opdrachtgevers. Zo heeft Sem meegewerkt aan een nieuw recruitment plan voor de Gemeente Amsterdam. Daarnaast heeft Sem ook voor het techbedrijf Sogeti een plan geschreven om vertrekkende IT-professionals te behouden. Verder heeft Sem ook op basis van verschillende fictieve casussen onderandere een reorganisatieplan en een verzuimbeleid geschreven.

Momenteel is Sem bezig met de minor data science. Hier leert hij data te analyseren en voorspellende modellen te maken. Sem heeft deze minor gekozen omdat hij interesse heeft in HR-analytics. Daarnaast is het ook een strategische keuze omdat er binnen de HR ook steeds meer met data gewerkt wordt.

Naast school werkt Sem bij SkagaVenture. Hij werkt al ruim twee jaar in dit entertainment center en is sinds kort doorgegroeid tot de functie als supervisor. Hierdoor leert Sem al veel ervaring opdoen met het leiden van teams.